Prima pagină » Cancan » Adela Popescu și Radu Vâlcan, veste mult așteptată de fani pe Instagram. „Nu aveți idee ce fericită sunt”

Adela Popescu și Radu Vâlcan, veste mult așteptată de fani pe Instagram. „Nu aveți idee ce fericită sunt”

04 oct. 2024, 10:46,
Cezar Bulgaru în Cancan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat o veste mult așteptată de fani pe Instagram. În acest an, cei doi au anunțat că vor călători din nou în Laponia, de această dată însoțiți de întreaga familie, inclusiv de cel mai mic dintre copii, Adrian.

Adela Popescu trăiește o fericire fără precedent, având în vedere că, împreună cu Radu, a decis să revină în Laponia. Actrița a explicat că a luat această hotărâre după ce experiența din anul trecut a fost plină de amintiri de neuitat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, veste mult așteptată de fani pe Instagram

Într-o postare entuziastă pe rețelele sociale, Adela Popescu a anunțat că este extrem de încântată de decizia de a reveni în Laponia și că așteaptă cu nerăbdare să le împărtășească vestea copiilor. „Gata. Fix în momentul ăsta am decis, sută la sută, că vom merge din nou în Laponia!”, a scris vedeta pe Instagram, însoțind mesajul cu imagini din călătoria anterioară.

Adela a explicat că anul trecut doar cei doi copii mai mari au avut ocazia să viziteze Laponia, în timp ce mezinul, Adrian, era prea mic pentru a participa. De această dată, întreaga familie va fi prezentă, transformând experiența într-o vacanță de neuitat pentru părinți și pentru frați.

Actrița așteaptă cu nerăbdare să-l ducă pe fiul cel mic în Laponia

Adela Popescu a evocat cu emoție și lacrimi în ochi amintirile activităților trăite anul trecut în Laponia. Actrița este extrem de entuziasmată de plimbările pe care cel mai mic fiu al său le va avea cu renii și câinii Husky, precum și de vizita la Moș Crăciun, în casa sa din tărâmurile nordice.

„Abia aștept să facă şi el plimbările cu renii, cu Husky, vizita la Moș Crăciun, acasă la el”, a mai scris Adela, în timp ce se gândea la Adrian, fiul cel mic, care se va putea bucura pe deplin de această vacanță de poveste.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un cuplu bine cunoscut în România, fiind atât parteneri în viața personală, cât și colegi în carieră. Cei doi au o relație solidă, fiind căsătoriți și având împreună doi copii.

Adela este o actriță și prezentatoare de televiziune apreciată, iar Radu este și el un actor talentat, dar și prezentator. Cuplul este adesea admirat pentru chimia lor și pentru modul în care își sprijină reciproc carierele. În plus, au fost implicați în diverse proiecte media, care le-au consolidat imaginea de familie unită și fericită.

Împreună, Adela și Radu sunt activi pe rețelele sociale, unde împărtășesc momente din viața lor de familie, ceea ce le aduce o și mai mare popularitate în rândul fanilor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat o veste mult așteptată de fani pe Instagram și anume că vor merge, din nou, în Laponia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
04 octombrie 2024
04 octombrie 2024