Prima pagină » Cancan » Adela Popescu și Radu Vâlcan au un pat matrimonial de 5.000 de euro. Imagini inedite din vila lor, din București

Adela Popescu și Radu Vâlcan au un pat matrimonial de 5.000 de euro. Imagini inedite din vila lor, din București

25 iul. 2024, 10:18,
în Cancan

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o vilă în București cu un pat matrimonial de 5.000 de euro. Cei doi s-au mutat în această casă superbă în anul 2020, după ce au decorat-o cu rafinament și eleganță. Ei au pus accent pe un stil minimalist și pe calitatea obiectelor cu care și-au împodobit locuința.

Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar un an mai târziu au devenit părinți pentru prima dată, cu nașterea fiului lor Alexandru. Între timp, familia lor s-a extins cu încă doi copii. În 2020, în timp ce actrița era însărcinată cu al treilea copil, s-au mutat într-o vilă luxoasă din Pipera.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au un pat matrimonial de 5.000 de euro

Vila a fost decorată în stil minimalist, iar Radu Vâlcan a avut două dorințe speciale legate de designul interior. Prezentatorul a declarat că a visat să aibă o insulă de gătit în bucătărie și un dressing mare destinat exclusiv lui.

„Am pornit de la ideea de a avea o locuință cu piese de foarte bună calitate și să nu le văd. Adică eu mi-am dorit să nu avem sertare, sertărașe, care în timp să se umple cu tot felul de obiecte. Ne-am dorit stilul ăsta minimalist, culori cât mai puține și cu câteva accente care să dea căldură, că totuși e un cămin cu trei copii”, a precizat Adela Popescu.

„Eu mi-am dorit pe clasic și anume o insulă de gătit și un dressing la noi în cameră”, a spus, la rândul lui, Radu Vâlcan.

În living, cei doi au optat pentru o canapea verde, care a costat 36.000 de lei (aproximativ 7.300 euro), și o lampă suspendată cu prețul de 1.559 lei.

Adela Popescu și-a dorit să folosească aceleași culori în toate camerele, astfel că bejul și verdele sunt predominante în locuința ei.

Actrița nu a făcut compromisuri legate de costuri, în dormitorul matrimonial

În dormitorul matrimonial, actrița nu a făcut compromisuri legate de costuri și a optat pentru un pat matrimonial de înaltă calitate, cu un preț de 26.484 lei (5.000 euro). În aceeași cameră se află și un dressing generos, precum și un televizor smart.

Patul și canapeaua nu sunt singurele piese de lux din vila Adelei Popescu. Cada a fost 9.450 lei, în timp ce bateria căzii a fost 8.000 de lei.

Dormitorul copiilor este amenajat tot în nuanțe neutre, cu excepția patului-cactus și a covorului galben.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o vilă cu un mobilier superb și cu un pat matrimonial de 5.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *