Prima pagină » Cancan » Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii minunați. Cum reușesc să îmbine cariera cu meseria de părinte

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii minunați. Cum reușesc să îmbine cariera cu meseria de părinte

29 oct. 2021, 14:37,
în Cancan

Cunoscutele vedete TV Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt părinții a trei copii minunați, iar fanii lor se întreabă cum reușesc să facă față unei astfel de vieți tumultuoase. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” l-a adus pe lume pe cel de-al treilea băiat al cuplului în această vară. Și chiar dacă multă lume crede că odraslele și carierele le ocupă tot timpul, Adela și Radu reușesc să facă față cu brio acestei misiuni.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt două dintre cele mai îndrăgite vedete TV și formează un cuplu deosebit de frumos. Și totuși, Adela devenise remarcată de public din anul 2004, grație relației cu Dan Bordeianu. Însă povestea lor s-a stins după câțiva ani, Adela avea să-l cunoască pe Radu Vâlcan – alesul inimii ei. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare” și au o relație din 2010. Cu toate acestea, Adela și Radu s-au căsătorit abia în 2015, iar un an mai târziu venea pe lume primul lor băiat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii

În 2021, la mijlocul verii, Adela Popescu și soțul ei deveneau părinți pentru a treia oară. Pe 11 iulie, frumoasa prezentatoare TV a adus pe lume un copil perfect sănătos, pe care l-au întâmpinat cu brațele deschise. Astfel, Adrian a devenit cel de-al treilea copil al cuplului care mai are doi băieți. Ceilalți doi copii ai lui Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt Alexandru, în vârstă de 5 ani, și Andrei, care are 3 ani.

În cazul lor, meseria de părinte poate părea destul de grea, însă Adela și Radu nu se plând de nimic. Și aceasta deoarece, cu dedicare, implicare și iubire, obstacolele sunt înfruntate și depășite cu succes. Recent, soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit cum reușește să îmbine cariera de prezentatoare TV cu meseria de mamă.

„Nu există un secret, e o bună organizare. Și când spun asta mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu”, spune Adela Popescu.

Astfel, cei doi soți s-au organizat exemplar și și-au împărțit atribuțiile. Dimineața, Adela îl alăptează pe cel mic, după care îl culcă. În acest timp, Radu Vâlcan îi duce pe cei doi copii mai mari la grădiniță. Abia după ora 16 după-amiaza începe un pic de haos, când revin de la grădiniță Andrei și Alexandru.

„Încercăm să ne bucurăm de perioada asta de hărmălaie, că nu știm cât mai durează. Copiii cresc și ți se face dor să fie casa așa plină și cu viață în ea”, mai precizează soția lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu, o mamă experimentată

Cu privire la Adrian, mezinul Adelei Popescu, aceasta recunoaște că este un bebeluș cuminte. Referitor la primele luni de viață ale mezinului familiei, prezentatoarei de la Vorbește lumea nu i-a fost greu deoarece avea deja experiență de la ceilalți doi copii. Mai mult, soția lui Radu Vâlcan a ținut să precizeze că nu a avut bătăi de cap cu cel de-al treilea copil până acum, caracterizându-l pe Adrian drept un bebeluș cuminte.

„Nu știu dacă mi s-a părut mai ușor cu Adrian pentru că aveam experiență și eram mai liniștită sau el a fost un bebeluș cuminte. Din fericire, ceilalți sunt doi și au de rezolvat treburi între ei, așa că nu prea îi interesează de cel mic decât să-l pupe și să-l mângâie puțin”, a recunoscut Adela.

În altă ordine de idei, cu implicare și o bună organizare, Adela Popescu și Radu Vâlcan reușesc să crească trei copii, dar și să aibă cariere ca vedete TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`