Prima pagină » Cancan » Adela Popescu s-a gândit deja la nume pentru al treilea copil. Cum o să-l cheme

Adela Popescu s-a gândit deja la nume pentru al treilea copil. Cum o să-l cheme

15 iul. 2021, 10:47,
în Cancan

Îndrăgita prezentatoare TV Adela Popescu a născut săptămâna trecută și s-a gândit deja ce nume va purta al treilea copil al său. De fapt, vedeta TV și soțul ei au o listă scurtă și tot ce mai trebuie să facă e să se hotărască pe care îl vor alege. Și totuși, acest lucru pare cel mai dificil, Adela Popescu precizând că încă mai așteaptă să i se arate numele copilului în vis.

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, au devenit părinți pentru a treia oară duminică, 11 iulie, când vedeta a adus pe lume un băiețel. Actrița a născut natural, ca și în cazul primilor doi copii, și abia aștepta să-l țină în brațe pe mezinul familiei. Totodată, și Radu Vâlcan era nespus de fericit. chiar dacă în urmă cu ceva timp spunea că și-ar dori o fetiță.

Adela Popescu s-a gândit la nume pentru al treilea copil

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au hotărât deja la câteva nume pentru cel de-al treilea băiețel al lor. Unul dintre acestea este exact ca numele ales de Antonia pentru mezinul ei. Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit de curând părinții celui de-al treilea băiețel, iar acum urmează să-i aleagă și un nume potrivit. Deși cei doi ar fi dorit o fetiță, venirea pe lume a băiețelului este motiv de mare bucurie în familia ei și a lui Radu Vâlcan.

Cum ce a fost mai greu a trecut, acum ultimul pas este alegerea numelui celui mic. Pentru că se gândeau la fetiță, cei doi aleseseră deja numele acesteia, însă la băiat sunt în impas. Adela Popescu a recunoscut că nu își pregătise un nume de băiețel, iar acum este în fața unei decizii dificile. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a mărturisit că vrea ca numele băiețelului ei să nu fie unul sofisticat și să înceapă cu litera A. De altfel, ceilalți doi băieței pe care îi are se numesc Andrei și Alexandru.

„Mă găsise bine inițial, dimineața. Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate. A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove. Acum două zile a venit Radu cu sugestia de Tudor. Încă aștept să mi se arate numele într-un vis, știți cum e, sunt femeile alea de le spun soților că li s-a arătat un înger în vis, că așa trebuie. Când îl voi vedea voi ști cum să îl cheme. Ne mai gândim”, a povestit Adela Popescu.

Adela și Radu, părinți pentru a treia oară

Adela Popescu a născut duminică, aceasta fiind una dintre cele mai frumoase zile din viața ei. Astfel, după nouă luni de sarcină ea și-a putut strânge în brațe cel de-al treilea băiețel. Fanii au așteptat cu sufletul la gură acest moment și se bucură din plin pentru venirea pe lume al mezinului familiei Vâlcan.

„Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băieţelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetiţe. :))) Şi face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg şi s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros şi să îi povestesc despre năzdravanii de frăţiori ce îl aşteaptă acasă. Tati a avut şi el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm împreună, ca şi de data asta, la naşterea lui, la fel ca a frăţiorilor, plouă. PS: Anca Sultan, ne-a ieşit şi de data asta. Mulţumesc!”, a fost mesajul publicat de Adela Popescu pe pagina sa de instagram.

Adela Popescu le-a povestit internauților că prezentatorul a fost foarte stresat încă cu mult dinaintea nașterii celui de-al treilea copil. Și aceasta în pofida faptului că Radu Vâlcan a mai trecut deja de două ori prin această experiență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *