Prima pagină » Cancan » Adela Popescu recunoaște de ce a renunțat la televiziune. „Eu simt că sunt la pensie acum”

Adela Popescu recunoaște de ce a renunțat la televiziune. „Eu simt că sunt la pensie acum”

27 iun. 2024, 15:02,
BZI.ro, în Cancan

Adela Popescu a dat cărțile pe față și a recunoscut de ce a renunțat la televiziune și spune că se simte minunat în prezent. Această perioadă de respiro luată de vedetă este benefică și pentru creșterea celor trei copii ai săi. Mai mult, Adela Popescu susține că în momentul de față se simte oarecum ca la pensie.

Vedetă de televiziune, actriță, mamă, soție, Adela Popescu se poate intitula o super-femeie. Dar și supereroii au greutățile lor. Prin câte a trecut pentru a ajunge la aceste nobile titulaturi și de ce a renunțat tocmai în apogeul carierei la tot ce a clădit? Pentru moment, vedeta s-a pensionat și se ocupă exclusiv de familie și proiecte personale, potrivit Divahair.

Adela Popescu recunoaște de ce a renunțat la televiziune

O cunoaștem cu toții din telenovelele „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme” sau „Aniela”, dar și din emisiunea „Vorbește lumea”, pe care a găzduit-o alături de Gabriel Coveșeanu timp de aproximativ cinci ani.

A făcut parte și din trupa DJ Project, unde a înlocuit-o pe Giulia Anghelescu. Așadar, o femeie cu o carieră demnă de o carte și o viață personală demnă de un film, Adela Popescu a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul podcastului „La cină” găzduit de Ionela Năstase și Adi Hădean.

Nu prea o mai vedem pe micile ecrane, mai mult în mediul online unde ne prezintă viața cu micuții ei sau casa de la țară pe care o construiește în comuna Șușani. Dar până la urmă, ce face vedeta TV acum ? Cu ce se ocupă?

După numeroasele proiecte în care a fost implicată, Adela Popescu susține că a simțit nevoia de o pauză binemeritată. Artista a lăsat muzica, teatrul și televiziunea în urmă și la momentul actual deviza ei este „fac ce vreau”.

„Exact la simplitatea asta voiam să mă întorc și mi-am dat seama că e normal să mă simt atât de bine stând, nefăcând nimic”, mărturisește artista.

Vedeta se bucură de cei trei copii

Deși în copilărie, personalitatea vulcanică a determinat-o să se implice în multe activități, lucru care s-a repetat pe perioada adolescenței și a maturității, acum Adela Popescu este într-o etapă de respiro.

„Momentul cel mai fericit pentru mine este acela în care stau singură pe canapea, mănânc ceva și mă uit la un serial. Stau tolănită și poate să se întâmple ore întregi, zi la rând. Mi-am dat seama că după anii de muncă, eu sunt cam la pensie acum, adică eu simt oboseală de pensionar, așa mi se pare”, destăinuie Adela Popescu.

După 20 de ani de muncă, actrița își surprinde fanii susținând că această perioadă este doar una de răgaz pe care și-a luat-o pentru a se bucura de copilăria micuților ei Alexandru, Andrei și Adrian.

Așadar, împlinirea și fericirea în viața de familie sunt foarte importante pentru artista care vrea să savureze din plin anii care nu se vor mai întoarce niciodată, așa cum ea însăși susține în cadrul podcastului mai sus menționat.

„Dedic mai mult copiilor, sunt trei totuși. La un moment dat, îl născusem pe al treilea, făceam deja emisiunea „Vorbește lumea” și eram secătuită pur și simplu! Nu mai aveam din ce să le dau, nimic, nici atenție, nici dragoste, nici nimic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *