Prima pagină » Cancan » Adela Popescu, poze sexy pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa vedetă despre momentele tensionate din viața de cuplu

Adela Popescu, poze sexy pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa vedetă despre momentele tensionate din viața de cuplu

08 iun. 2022, 12:19,
în Cancan

Frumoasa actriță Adela Popescu își surprinde fanii cu poze sexy pe rețelele de socializare. Vedeta arată spectaculos la vârsta de 35 de ani și face furori de fiecare dată când apare în public. Aceasta se bucură din plin de celebritate și radiază de fericire alături de soțul ei, Radu Vâlcan. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Iată ce spune frumoasa vedetă despre momentele tensionate din viața de familie.

Adela Popescu, poze provocatoare pe rețelele de socializare

La vârsta de 35 de ani, Adela Popescu se declară o femeie fericită și împlinită. Vedeta are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Frumoasa actriță este căsătorită cu Radu Vâlcan și au împreună trei copii superbi.

Dincolo de celebritate, Adela Popescu se dedică partenerului ei de viață și copiilor și își surprinde fanii din mediul online cu fotografii de familie, dar și cu poze în ipostaze sexy. Aceasta se menține în formă și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Vedeta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare. Actrița a revenit foarte repede la o formă fizică de invidiat după cele trei nașteri.

,,Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare și atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Așa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton.”, a mărturisit aceasta.

O altă vedetă care face furori pe rețelele de socializare este Mihaela Rădulescu. Aceasta și-a surprins fanii cu poze nud incendiare și nu ezită să își etaleze formele perfecte ori de câte ori are ocazia. Și Corina Caciuc atrage privirile tuturor pe Instagram cu fotografii inedite alături de Laurențiu Reghecampf.

Ce spune actrița despre geloziile din viața de cuplu

Adela Popescu are o căsnicie frumoasă alături de Radu Vâlcan și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei. Frumoasa actriță a recunoscut că soțul ei celebru se dedică în totalitate vieții de familie și o ajută mereu. Mai mult decât atât, Adela Popescu a precizat că este răsfățată de Radu Vâlcan și este ajutată de acesta la treburile casnice.

,,Dintre noi doi, soțul meu e cel ce stă mai mult în bucătărie. E foarte priceput la gătit, e un maestru. Toată bunăstarea cuiva vine și din ceea ce mănâncă. În cazul nostru, mâncarea ne este asigurată de el, așa că poate fi mândru!”, a declarat actrița.

Adela Popescu a mai oferit câteva detalii inedite din viața de cuplu. Aceasta a mărturisit că nu este geloasă atunci când îl vede pe soțul ei înconjurat de femei frumoase la emisiunea pe care o prezintă. Mai mult, frumoasa vedetă se mândrește cu ceea ce face soțul ei și se uită împreună la faimosul show de televiziune ,,Insula iubirii.”

,,Sunt cea mai mândră de el! Noi vedem emisiunea în avans, o privim și tot stăm seara, când culc eu copiii la opt jumate, cobor, ne punem un pahar de prosecco și dăm drumul la Insula Iubirii și analizăm foarte multe, tot ce se întâmplă.

Sunt foarte mândră de el, mi se pare că a evoluat enorm, chiar și în postura asta de lup moralist la Insula Iubirii, dar acum o face cu mult mai multă înțelepciune decât înainte.”, a declarat vedeta tv.

Adela Popescu arată spectaculos la vârsta de 35 de ani și nu ezită să își surprindă fanii cu poze sexy pe rețelele de socializare. Frumoasa actriță are o carieră artistică de succes, iar în viața privată se declară o femeie fericită și împlinită alături de soțul ei, Radu Vâlcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024