Prima pagină » Cancan » Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară, are deja doi copii cu Radu Vâlcan. Prezentatoarea și-a luat bonă din Filipine

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară, are deja doi copii cu Radu Vâlcan. Prezentatoarea și-a luat bonă din Filipine

12 mai 2021, 12:11,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita prezentatoare TV Adela Popescu, care este însărcinată pentru a treia oară, mai are doi copii cu soțul său Radu Vâlcan. Cei doi sunt împreună de zece ani, s-au căsătorit în 2015, iar în curând vor deveni părinții celui de-al treilea băiat! Și pentru că sarcina evoluează văzând cu ochii, Adela Popescu se pregătește intens să devină mamă. Astfel, ea și-a angajat o bonă din Filipine care să o ajute cu bebelușul.

Adela Popescu și soțul ei Radu Vâlcan trăiesc o perioadă nemaipomenit de frumoasă, cei doi urmând să devină din nou părinți. Cei doi mai au doi băieți, astfel că își doreau o fetiță de data aceasta. Numai că vor trebui să mai încerce, deoarece și de această dată va fi băiețel. Sarcina vedetei TV evoluează foarte bine, iar Adela Popescu nu se sfiește să împărtășească cu fanii ei momentele importante din viața ei și a familiei.

Adela Popescu este însărcinată în luna a șaptea

După cum spuneam, Adela Popescu va deveni mămică pentru a treia oară în această vară, astfel că pregătirile sunt în toi. Recent, prezentatoarea TV a precizat că va avea o bonă din Filipine pentru bebeluș. Conștientă că se va descurca mai greu de acum înainte, Adela Popescu vrea să fie la înălțime și a luat hotărârea angajării unei bone, care va ajunge în familia sa peste o lună. Femeia care va avea grijă de nou-născut va fi una cu experiență, va avea o cameră foarte frumoasă și va câștiga cel puțin 600 de euro.

„Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a dezvăluit actrița.

Adela Popescu mai are doi copii

Oricum, până la nașterea celui de-al treilea băiat, Adela Popescu se bucură din plin de timpul petrecut alături de cei doi copii ai săi. Iar acest lucru se poate vedea și din postările făcute pe contul de Instagram. Cel mai mare, Alexandru, s-a născut în 2016, la un an după căsătoria Adelei cu Radu Vâlcan. După numai doi ani, în decembrie 2018, familia acestora s-a mărit cu încă un membru – actualul mezin al familiei, Andrei. Aceștia formează împreună o familie foarte frumoasă și abia așteaptă sosirea celui de-al treilea băiețel.

Adela Popescu vârstă

Adela Popescu este o îndrăgită actriță, cântăreață și prezentatoare TV din România ajunsă la vârsta maturității depline. Data nașterii acesteia este 8 octombrie 1986, așadar Adela Popescu este în zodia Balanță. Vedeta TV în vârstă de 34 de ani s-a născut la Șușani, în județul Vâlcea, și a devenit cunoscută publicului larg prin intermediul telenovelei „Numai Iubirea”. Începutul carierei i-a fost marcat de mediatizata poveste de dragoste cu actorul Dan Bordeianu, partenerul din „Numai Iubirea”. Însă relația lor nu a mers, poate și datorită diferenței mari de vârstă.

Dincolo de toate acestea, Adela Popescu, care este însărcinată în ultimul trimestru, vrea să nască natural și de această dată, ca în cazul celorlalți doi copii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *