Prima pagină » Cultural » Adela Popescu împreună cu Radu Vâlcan și cei trei copiii ai lor au revenit în țară. Vacanța lor continuă cu o vizită la Șușani

Adela Popescu împreună cu Radu Vâlcan și cei trei copiii ai lor au revenit în țară. Vacanța lor continuă cu o vizită la Șușani

14 iul. 2023, 10:16,
BZI.ro, în Cultural

După ce au colindat plajele exotice și locurile de poveste din Bali, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors în România, împreună cu cei trei băieți ai lor: Alexandru, Andrei și Adrian. Însă vacanța nu s-a terminat, căci cei cinci se bucură din plin de vara aceasta și la Șușani, la casa părintească a actriței din „Retreat Vama Veche”, film ce va avea premiera în cinematografele din țară în această toamnă.

Adela Popescu a publicat pe InsaStory mai multe imagini  și un video cu îndeletnicirile lor din aceste zile: în timp ce actrița face „inventarul” prunelor din livadă, copiii mușcă cu poftă din roșille poducție proprie, iar Radu Vâlcan, cum era de așteptat, se ocupă de grătar.

Adela Popescu împreună cu Radu Vâlcan și cei trei copiii, în vizită la Șușani

Pe lângă piesajele de vis și relaxare, vacanța din Bali, încheiată recent, a fost și una cu peripeții pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Actrița și prezentatorul emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1, erau să înnopteze sub cerul liber, într-o regiune total străină. Ce s-a întâmplat? Adela Popescu și Radu Vâlcan au pierdut cheile de la casa unde erau cazați.

Norocul a fost că Radu Vâlcan are o condiție fizică ce i-a permis să se cațere pe zidul ce înconjoară casa și să deschidă poarta pe dinăuntru. Adela Popescu a documentat întrega „operațiune de salvare” și a postat imaginile pe InstaStory. Actrița a scris în dreptul unei imagini cu Radu Vâlcan: „Eroul nostru”.

Adela Popescu, despre relația cu soacra ei

Prezentatoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” are numai cuvinte de laudă la adresa mamei lui Radu Vâlcan. Așadar, în acest caz, expresia „soacră, soacră poamă acră” nu este deloc valabilă. Adela Popescu are o relație foarte bună cu mama ei și, de când a intrat în viața lui Radu, a reușit să construiască o legătură frumoasă și cu mama lui Radu Vâlcan.

E drept că atât nora, cât și soacra locuiesc separat, însă doamna Vâlcan a venit acasă la Adela și la Radu ori de câte ori a fost solicitată, având în vedere că numărul nepoților a tot crescut și a ajuns la 3. Și, după spusele protagoniștilor, cei trei moștenitori sunt suficienți, niciunul nu mai are în plan vreun alt bebeluș.

„Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții”, a mărturisit Adela Popescu pentru Unica.ro.

Foarte asumată, vedeta TV ne-a oferit un exemplu, în care conviețuirea cu soacra a fost bună și probabil că nu va ezita să o convoace și în această perioadă, când Vâlcan este din nou în Thailanda, unde filmează un nou sezon al emisiunii „Insula iubirii”, care se va difuza anul viitor la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024