Prima pagină » Cancan » Adela Popescu este revoltată de valul de comentarii negative la adresa Evei Măruță. „Nu e posibil așa ceva”

Adela Popescu este revoltată de valul de comentarii negative la adresa Evei Măruță. „Nu e posibil așa ceva”

12 ian. 2024, 12:55,
în Cancan

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Adela Popescu a mărturisit că este revoltată de reacția publicului la oportunitatea Evei Măruță de a-și îndeplini visul la vârsta fragedă de doar 8 ani.

În prima parte a interviului, Adela Popescu a vorbit despre hotelul din Vama Veche pe care ea și Radu Vâlcan, Smiley și Gina Pistol, dar și Răzvan și Irina Fodor îl vor inaugura pe 1 mai 2024. „E tare și e o chestie foarte drăguță și de suflet”, a punctat Adela Popescu.

Cum a fost surprinsă Adela Popescu și Radu Vâlcan de fiul cel mic

În prima parte a interviului, Adela Popescu a vorbit despre hotelul din Vama Veche pe care ea și Radu Vâlcan, Smiley și Gina Pistol, dar și Răzvan și Irina Fodor îl vor inaugura pe 1 mai 2024. „E tare și e o chestie foarte drăguță și de suflet”, a punctat Adela Popescu.

Ulterior, Adela Popescu a acceptat provocarea unui joculeț cu dezvăluiri. A fost întrebată dacă și-a spionat vreodată partenerul, iar răspunsul a fost pozitiv. „Sigur că da. Am intrat pe telefon. O dată dormea, o dată era în duș. Băi, de ce nu dai parola? Era suspect. Direct mesaje. Curat! Era prea curat. Chiar nimic să nu găsesc?”, a răspuns actrița.

Mai apoi, după ce a spus că nu a făcut niciodată plajă nud, Adela a adăugat: „Acum îmi dau seama totuși, m-am și gândit. Mare, mare eroare când am făcut casa, că noi n-avem cum să închidem camerele. N-avem cheie la cameră și e nasol”.

Întrebată de Cătălin Măruță dacă ea și Radu Vâlcan au fost vreodată surprinși de copii într-un moment intim, actrița a mărturisit râzând: „S-a întâmplat. Era ăla mic, mic, nu înțelegea. Asta a fost șansa, că secretul acolo rămâne”.

Adela Popescu, revoltată de comentarii negative la adresa Evei Măruță

Apoi, întrebată dacă a primit lucruri gratis pentru că vânzătorii o cunoșteau, Adela a răspuns că: „Da, și primesc și în general. Sunt o persoană norocoasă. Oamenii sunt foarte, foarte drăguți cu mine, cu noi, în general, și profit de acest context. Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva”.

Adela Popescu a reamintit că și ea a fost un copil care a jucat în filme, motiv pentru care știe cât de greu este. „E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat”, a completat.

Ce spune Cătălin Măruță despre această situație

Cătălin Măruță a încheiat spunând că atenția lui este îndreptată spre cei 95% din oameni care au felicitat-o pe Eva și filmul „Tati part-time” și că i se par amuzante comentariile negative și despre nepotism. Prezentatorul TV a reamintit că este vorba despre un proiect privat în care oamenii implicați au scris scenariul și au considerat-o pe Eva potrivită pentru acel rol.

„E mult spus traumă. Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu. Am jucat într-un serial care nu a mers, iar insuccesul a fost asociat, desigur, cu mine, dar atunci nu existau rețelele sociale. E mai dureros ca la un sportiv. Când faci un act artistic și cineva îți spune că nu e bine e ca și cum îți spune că sufletul tău nu e bun”, a mai declarat Adela Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024