Prima pagină » Cultural » Adela Popescu, declarații neașteptate despre sarcină. „O veste care nu mă lasă să dorm”

Adela Popescu, declarații neașteptate despre sarcină. „O veste care nu mă lasă să dorm”

06 iun. 2024, 11:34,
BZI.ro, în Cultural

După o serie de speculații din partea publicului, Adela Popescu a decis să abordeze direct zvonurile despre sarcină. Actrița a ținut să lămurească situația, subliniind că, în prezent, nu există planuri imediate de a extinde familia.

Deși Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de o căsnicie fericită alături de cei trei băieți ai lor, cuplul nu se grăbește să aducă pe lume un al patrulea copil. Speculațiile au apărut recent, determinând-o pe Adela să ofere o clarificare publică.

Familia Popescu-Vâlcan este una dintre cele mai apreciate din showbiz-ul românesc. Fanii admiră relația solidă a cuplului și modul în care își cresc copiii cu dragoste și responsabilitate.

Adela Popescu, declarații neașteptate despre sarcină

Răzvan Fodor, prieten apropiat al cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan, a împărtășit recent cu fanii de pe Instagram o experiență neașteptată. Se pare că Adela l-a contactat cu o veste surprinzătoare care l-a lăsat nedumerit și l-a privat de somn.

„Vorbesc cu Adela Popescu pe mesaje… mi-a dat o veste care nu mă lasă să dorm”, a scris Răzvan Fodor pe instagram.

După postarea lui Răzvan Fodor care a stârnit curiozitatea fanilor, Adela Popescu a decis să ofere o clarificare. Soția lui Radu Vâlcan a ținut să precizeze că vestea surprinzătoare la care se referea prietenul lor nu are nicio legătură cu o posibilă sarcină din partea ei.

„Să le spunem oamenilor că nu sunt nici gravidă și nici n-am câștigat la loto”, a fost răspunsul pe care Adela Popescu i l-a dat lui Răzvan Fodor.

Adela Popescu s-a amuzat de mesajele internauților

Recent, o poză postată de Adela Popescu pe rețelele de socializare a stârnit valuri de speculații printre fani. Actrița a apărut în costum de baie, iar unii internauți au observat o ușoară rotunjire a abdomenului, interpretând-o ca un semn al unei posibile sarcini.

Speculațiile au fost alimentate și de faptul că Adela se afla în vacanță alături de soțul ei, Radu Vâlcan, o perioadă propice pentru a concepe un copil.

Totuși, Adela nu a confirmat sau infirmat zvonurile, păstrând tăcerea în legătură cu acest subiect. Lipsa de reacție din partea ei a stârnit și mai multă curiozitate și a amplificat dezbaterea online.

Deși unii fani se bucură la gândul că Adela ar putea fi din nou însărcinată, alții se declară sceptici, considerând că este doar o iluzie optică sau o consecință a relaxării din vacanță.

„Eu mor de râs! Am pus acum vreo 10 minute o filmare cu mine și cu Radu de la plajă și oamenii, foarte foarte drăguți, mi-au comentat «Felicitări, felicitări, vine bebe 4! Bravo, ce frumos! Se vede după burtică, se vede că burtica e proeminentă, uite cum pune mâna», asta în condițiile în care eu, înainte să vin în Thailanda, am mers în fiecare zi la sală, m-am culcat mai devreme ca să nu mă înfig în mâncarea din frigider, nu am mai pus gura pe pâine, pe dulciuri, pe nimic și oamenii îmi zic «Burtica se vede». Cum ar fi fost dacă nu țineam dieta asta? Glumesc, vă ador!”, a spus Adela Popescu în mediul online, despre o posibilă sarcină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
31 iulie 2024
31 iulie 2024