Prima pagină » Cancan » Adela Popescu a plecat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” cu tot cu bonă

Adela Popescu a plecat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” cu tot cu bonă

16 aug. 2022, 11:33,
BZI.ro, în Cancan

Adela Popescu a plecat în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” cu tot cu familia ei și pentru că trei copii nu sunt ușor de îngrijit doar de tată, vedeta Pro TV a luat cu ea și bona filipineză.

Dacă pentru Radu Vâlcan și băieții lor șederea în Dominicană este ca o vacanță, Adela Popescu este la serviciu și filmează aproape non-stop.

Adela Popescu a plecat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” cu tot cu bonă

Adelei Popescu și lui Radu Vâlcan le era imposibil să și muncească, dar să le și arate băieților mai mari Republica Dominicană, dacă nu era și bona celui mic cu ei.

„Este și bonă noastră din România aici, a venit la zece zile după ce am ajuns. Avem nevoie de ajutor special cu cel mic, ea se ocupă de el. În felul acesta are și Radu mai multă libertate cu băieții, să plece, să viziteze„, a confirmat Adela Popescu pentru Click!.

Dacă pentru soți și băieți, timpul petrecut în Dominicană este ca o vacanță, pentru Adela Popescu înseamnă, în mare parte, muncă.

„Pentru băieți este mai mult o vacanță, pentru mine nu. Muncim foarte mult, în fiecare zi, mai prindem niște dimineți libere, iar imediat după ce am ajuns am reușit să mergem la plajă câteva zile. Băieții sunt foarte fericiți, înoată, se bronzează, se distrează, sunt foarte bine„, a mai spus Adela Popescu.

Adela Popescu nu ar fi acceptat să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” fără familia alături

Întrebată dacă ar fi acceptat să lipsească atât de mult de acasă fără familia ei alături, Adela Popescu spune că i-ar fi fost greu spre imposibil să facă acest lucru.

„Important e că suntem toți aici și atât. Nu știu cum ar fi fost dacă nu s-ar fi putut, țînând cont că filmările se întind pe o perioadă destul de mare, probabil că nu aș fi venit„, a mai declarat Adela Popescu.

Prezentatoarea a ținut să împărtășească cu cei de acasă mici secrete de pe platourile de filmare, înainte ca reality-show-ul pe care îl prezintă cu Cabral să fie difuzat la Pro TV.

Soția lui Radu Vâlcan a rămas șocată de cât de puternici sunt concurenții și prin ce provocări au trecut pentru a putea spune la finalul competiției: „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

„Fraților, voi știți că eu mănânc orice.

Nu mi-am imaginat niciodată că există mâncare comestibilă… Adică mâncare care nu te omoară, pe care nu doar să nu dorești s-o mănânci… Așa stare de rău și senzație de vomă nu am avut în viața mea.

Ce fac oamenii ăștia aici este incredibil. Aș vrea acum să vorbesc în mod special despre femei.

Da, desigur, sunt anumite tipologii pe care ți le imaginezi că ar face orice. Pe femeile care sunt prezente în show nu ți le-ai fi imaginat nici măcar o dată în situațiile în care sunt puse în acest show. Eu sunt fascinată.

Și, așa, off the record, femeile sunt forță, nene! O să vedeți în curând!”, a dezvăluit Adela Popescu, pe contul personal de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *