Prima pagină » Cancan » Adela Popescu a dezvăluit că va naște tot un băiat. „Voi vă dați seama ce ne așteaptă?”

Adela Popescu a dezvăluit că va naște tot un băiat. „Voi vă dați seama ce ne așteaptă?”

02 feb. 2021, 14:49,
în Cancan

Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil și a dezvăluit că va naște tot un băiat. Astfel, în familia lor vor fi, peste cinci luni, trei băieți, iar Adela Popescu este foarte încântată. Totuși, soțul ei își dorește și al patrulea copil, care să fie neapărat fetiță.

Prezentatoarea TV și soțul ei, Radu Vâlcan, sunt părinți a doi băieți superbi, iar acum așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Adela Popescu a anunțat în urmă cu foarte puțin timp, la un post de televiziune, sexul celui de-al treilea copil pe care îl așteaptă.

Adela Popescu va naște tot un băiat

Vedeta este în culmea fericirii! În urmă cu foarte puțin timp a făcut anunțul care i-a bucurat pe toți. A făcut public sexul bebelușului. Aceasta și soțul ei așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea băiețel al cuplului. Frumoasa blondină este însărcinată în 17 săptămâni.

„Cel mai amuzat este că e tot băiat. Voi vă dați seama ce ne așteaptă?! După ce a venit rezultatul testului genetic, Radu a avut o reacție surprinzătoare: O să avem patru copii! Din cauză că acesta este tot băiat, o să mai facem unul până iese fetiță.

Ni l-am dorit foarte mult! Eu mi-am imaginat mereu că voi fi mamă a trei băieți. Mi se pare mare lucru să fiu regina lor!”, a declarat Adela Popescu în urmă cu puțin timp.

Adela Popescu, însărcinată în trimestrul doi

Adela Popescu a decis să țină ascuns primul trimestru din sarcină, iar abia după trei luni a anunțat în mod public că este gravidă din nou. Prezentatoarea TV a renunțat la emisiunea pe care o modera alături de Cove. Vedeta a luat această decizie radicală pentru a se proteja pe perioada sarvicii de virusul care a generat o criză epidemiologică.

„Pentru că este o perioadă destul de dificilă, am hotărât să mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult la ce e de făcut. Pentru că avem aproape familia, părinții care sunt mai expuși și sunt în grupa de risc. Cred că este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum.
Ce am în burtică e mult mai important și pot să renunț la cel mai frumos loc de muncă pe care-l am.

Am aflat că vom deveni, din nou, părinti cu aproximativ trei luni și ceva în urmă, aproape patru luni. Noi știam, evident, dar am așteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă”, a spus Adela Popescu.

Vacanță în Maldive

De curând, Adela Popescu și Radu Vâlcan au petrecut o vacanță superbă în Maldive, alături de cei doi copii. Aici, s-a pozat cu burtica la vedere. La scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată, vedeta, alături de soțul ei și cei doi copii au plecat în vacanță. Adela și Radu au plecat în vacanță pentru a scăpa de agitația cotidiană și pentru a fi departe de pandemia de coronavirus. Oricum, Adela Popescu este cât se poate de fericită după ce a aflat că va naște tot un băiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *