Prima pagină » Actualitate » Adela Popescu a dat lovitura cu un singur eveniment prezentat! Câți bani îi intră în cont
Adela Popescu a dat lovitura cu un singur eveniment prezentat! Câți bani îi intră în cont

Adela Popescu a dat lovitura cu un singur eveniment prezentat! Câți bani îi intră în cont

10 nov. 2023, 08:20,
BZI.ro, în Actualitate

Adela Popescu a dat lovitura cu un singur eveniment prezentat. Vedeta a devenit cunoscută grație rolurilor importante pe care le-a avut în numeroasele telenovele românești în care a jucat. Actrița a făcut o pasiune uriașă și pentru televiziune.

Adela Popescu a dat lovitura cu un singur eveniment prezentat

În ultima perioadă, Adela Popescu a renunțat la apariția în seriale tv românești și s-a implicat în diverse proiecte de televiziune care i-au crescut veniturile considerabil.

Adela Popescu a prezentat ani de zile emisiunea „Vorbește Lumea“, de la ProTV, dar a fost implicată și în alte proiecte interesante. Interesant este cât câștigă actrița pentru fiecare eveniment pe care îl prezintă. Suma este una destul de importantă. Adela încasează între 4.000 și 6.000 de euro per eveniment.

Și aceasta nu e singura activitate din care face bani. Actrița și soțul ei și-au deschis o afacere împreună, din 2016, care le aduce venituri profitabile. Firma are ca principal obiect activități ale agențiilor de publicitate. Spre exemplu, în 2021, cei doi soți au avut un profit de circa 190 de mii de euro, cu 44% mai mult decât în 2020. În toți anii de activitate, cuplul a câștigat aproape 700 de mii de euro.

Cum a ajuns Adela Popescu în lumina reflectoarelor

Adela Popescu a devenit cunoscută în România după ce a jucat în prima telenovelă românească, „Numai Iubirea”. A avut un rol secundar, însă a reușit să se remarce și să fie îndrăgită de toată lumea.

Talentul actoricesc a ajutat-o ca în următoarea telenovelă, „Lacrimi de iubire”, să aibă chiar rolul principal. Au urmat apoi alte roluri principale în seriale precum „Iubire ca în filme”, „Îngerașii” și altele. A jucat, de asemenea, în lungmetrajul „Weekend cu mama”, în regia lui Stere Gulea.

Între timp, în 2011, soția lui Radu Vâlcan a absolvit și UNATC, specializarea Artele spectacolului, cu nota 10.

Pe lângă actorie, artista s-a lansat și în muzică. A lansat, de-a lungul timpului, mai multe piese muzicale și albume foarte apreciate.

Recent, Adela a venit cu o veste pentru fanii ei, mai precis că va începe din nou activitatea sportivă. Nu de mult, prezentatoarea TV vorbea despre faptul că a acumulat nici mai mult, nici mai puțin de 3 kilograme, de care dorește să scape pe cât de repede posibil.

„Știu că nu vă așteptați la asta din partea mea, dar am venit la sală!”, a spus Adela, Popescu, pe pagina personală de Instagram.

Vedeta este cunoscută drept o persoană extrem de sinceră, motiv pentru care nu s-a dat înlături să recunoască faptul că în ultima perioadă a acumulat nici mai mult, nici mai puțin de 3 kilograme.

Actrița a precizat că și-a dat seama de ce sportul este foarte important pentru ea în acest proces de slăbit.

„Mi-am dat seama de ce e important sportul pentru mine. Pentru că mă face să-mi fie rușine. Să-mi fie rușine pentru munca depusă la sală. Dacă mă gândesc la cât efort am făcut la fitness, mi-e rușine să mai mănânc”, a mărturisit Adela Popescu, pe rețelele sociale.

Acum, Adela Popescu a dat lovitura cu un singur eveniment prezentat, pentru care a primit câteva mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
02 iulie 2024
02 iulie 2024