Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adda și Cătălin Rizea își construiesc vilă de lux cu piscină și cinema. Cum arată casa mult visată

Adda și Cătălin Rizea își construiesc vilă de lux cu piscină și cinema. Cum arată casa mult visată

21 iul. 2022, 19:15,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Adda și Cătălin Rizea urmează să se mute în casă nouă. Cei doi sunt deja la a doua construcție, după ce și-au mai făcut și în trecut o casă, cea în care încă locuiesc. Adda a mărturisit că își mai doresc și un copil și trei câini în familie.

„Am zis că e timpul să ne facem una mai mare”, a povestit Cătălin Rizea, soțul artistei, pentru emisiunea „Vorbește lumea„.

„Ne dorim să mai facem încă un bebe, ne dorim să avem vreo trei câini, să separăm și munca de casă… O să facem și piscină, și birou. Acum stăm cu actele în dressing. La etaj o să am un dressing de vreo 20 de metri pătrați și la mansardă o să fie o cameră de relaxare, un cinema pentru noi și pentru prieteni”, a explicat Adda.

Cătălin Rizea și Adda își construiesc casa mult visată

Adda și Cătălin Rizea își construiesc casa mult visată. Artista a spus că pe lângă piscină, cinema și alte facilități, își dorește și o mini seră în care să aibă propriile legume.

„Îmi doresc foarte tare să-mi fac și o mini grădină, o mini seră, să știu eu că pot să-mi pun niște legume, așa de plăcere și de relaxare. Aici vrem să facem casa în care vrem să stăm toată viața, deci nu ne grăbim cu ea”, a completat artista, în cadrul aceluiași interviu.

Artista nu a scăpat de întrebările fanilor cu privire la casă, iar după ce le-a arătat prima poză cu construcția, cântăreața a fost întrebată de ce au nevoie de o casă atât de mare, raspunsuș oferit a fost plin de umor.

„Păi dacă mă cert cu husband (n.r. soțul), să aibă unde să se ascundă”, a spus Adda.

Adda, despre lupta cu boala

Adda a mărturisit că a fost norocoasă că nu a murit. Artista a spus că la un moment dat, în timp ce stătea pe pat i s-au umflat ganglionii atăt de tare, încât aproape s-a sufocat.

„Am avut noroc că n-am murit! La început era doar cutanant, pur şi simplu am avut o explozie, eram acasă, stăteam pe pat, şi mi-a bubuit pielea! Am făcut şi nod în gât, adică mă sufocam, aveam ganglionii ca nişte mingi de tenis, pe la gât, inghinal… eram varză! Intram în duş şi nu simţeam apa pe piele! Mi-amorţeau mâinile, picioarele, aveam furnicături… mă frigea şoldul, erupţii pe piele, şi doctorul la care am fost cu aceste simptome mi-a spus: „Doamnă, mergeţi la psiholog, ca să nu vă trimit la psihiatrie!”. Analizele mele arătau… zici că eram un om sănătos!’’, a declarat Adda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *