Prima pagină » Cancan ultimă oră » Adda nu are doar șase aspiratoare în casă! Ce mai colecționează artista și cum îi suportă soțul obsesiile

Adda nu are doar șase aspiratoare în casă! Ce mai colecționează artista și cum îi suportă soțul obsesiile

28 iul. 2024, 09:00,
în Cancan ultimă oră

Adda Balada a povestit cum îi suportă soțul obsesiile, după ce a dezvăluit pe rețelele de socializare că are câteva manii când vine vorba de curățenie.

Adda a declanșat o adevărată dezbatere pe TikTok, de curând, unde le-a prezentat fanilor cele șase aspiratoare pe care le are în casă. Vedeta a mai spus și că își aranjează hainele în dulap în funcție de culori, un alt lucru cu care a reușit să surprindă.

Adda a împărțit internetul în două cu obsesiile sale. Nu are doar șase aspiratoare în casă

Spynews a aflat că fosta concurentă de la Te cunosc de undeva nu colecționează doar aspiratoare. Ne-a mărturisit, de asemenea, cum se împacă partenerul ei, Cătălin Rizea, cu faptul că vedeta este atât de focusată pe ordine. Artista a spus că și Cătălin i-a urmat exemplul, cel puțin cu privire la sortarea hainelor din șifonier. La celelalte capitole, bucătarul e la polul opus.

Întrebată dacă a avut dintotdeauna mania ordinii, Adda ne-a zis că probabil multe dintre lucrurile care pentru internauți pot părea adevărate obsesii vin de la spiritul ei artistic. Cât despre colecțiile sale, pe lângă cele șase aspiratoare, vedeta are și patru fiare de călcat!

„Cătălin e total opusul meu, dar mă înțelege, e caterincă”

„Probabil am aceste obsesii pentru că sunt artistă și țin foarte mult la simțul estetic. Bine, acuma ce înseamnă pentru mine estetic, că poate pentru alții nu e nimic frumos. Totul a pornit de la un podcast la care am participat, unde am vorbit despre cât de obsedată sunt de curățenie. Apoi lumea a scos niște frânturi și fiecare a interpretat ce a vrut. Da, am hainele compartimentate pe culori în dulap, știu că lumea zice ”Uite și nebuna asta!”, dar nu cred că sunt singura din galaxie.

Casa este destul de mare și, fiind mare, am nevoie de câte un aspirator la fiecare etaj. De fapt, am două aspiratoare la fiecare etaj, șase în total! (n. red.: râde). Faza e că nu pot să car pe scări, plus că eu am și niște probleme cu tenul, așa că prefer să am aspiratoarele la îndemâna, mai ales că sunt și grele.

Cătălin e total opusul meu, dar mă înțelege, e caterincă. Nu sunt genul ăla de nebună să îl terorizez chiar mereu cu ordinea. Apropo, are și el hainele puse în dulap pe culori. Are un dulap doar cu haine albe, apoi altul doar cu haine negre. Are uneori ținutele gata făcute, mai ales dacă pleacă la matinal să le aibă la îndemână. Și el își așază hainele pe culori, le are puse de la crem deschis la gri închis, e foarte frumos la el în dulap.

Închipuie-ți că eu dau cu aspiratorul și în curte, căci noi avem pavele și prefer să dau cu aspiratorul decât să mă chinui cu mătura și fărașul.

Am și vreo patru fiare de călcate, dar nu exclud să mai cumpăr unul. Oricum, tot ăla clasic e mai bun, deși au apărut unele foarte moderne”, a declarat Adda, pentru spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *