Prima pagină » Cultural » Adda le dă peste nas celor care o acuză că s-a îngrășat. ”Nu vreau să fiu rea”

Adda le dă peste nas celor care o acuză că s-a îngrășat. ”Nu vreau să fiu rea”

12 dec. 2023, 10:09,
în Cultural

Adda a avut o reacție vehementă la adresa celor care spun că s-a îngrășat. Artista nu s-a sfiit să se arate așa cum este cu bune și cu rele. Din această cauză, încă de când a participat la emisiunea din Asia, soția lui Cătălin Rizea a fost constant criticată, fie pentru aspectul său fizic, fie pentru comportamentul său.

Adda le dă peste nas celor care o acuză că s-a îngrășat

În ultima perioadă, totuși, părea că primește doar aprecieri și foarte puține critici. Dar se pare că situația nu este deloc așa, cel puțin nu în secțiunea de comentarii sau în căsuța sa de mesaje. Acolo, în prezent, ea și fiul ei au întâmpinat o serie întreagă de insulte referitoare la aspectul lor. Adda afirmă că oamenii o critică pentru că ar fi luat câteva kilograme în plus, deși ea nu le observă, așa cum se vede în imaginea publicată, și nici nu le simte.

Cu toate acestea, a fost nevoită să îi explice fiului său faptul că unii oameni, pe care nu îi cunoaște, o jignesc și că ea nu le-a făcut nimic. Din acest motiv, deoarece nu are o explicație pentru comportamentul unora dintre utilizatorii de pe internet, artista a dorit să le transmită câteva gânduri. Fie în glumă, fie în serios, Adda afirmă că, în opinia sa, o persoană care a pierdut lupta cu kilogramele nu arată cum arată ea.

Și acest lucru se datorează faptului că ea nu a făcut-o, deoarece nu ar fi putut, având în vedere că a fost diagnosticată cu boala Lyme și adoptă un stil de viață foarte sănătos. Ea evită multe alimente și, timp de peste doi ani, a demonstrat o disciplină culinară pe care unii, cei care o insultă, a subliniat Adda, nu ar putea să o atingă niciodată.

Tratamentul pe care l-a urmat i-a mai schimbat corpul

În plus, conform spuselor ei, tratamentul pe care la urmat a avut un impact asupra corpului său, deoarece nu a fost unul ușor, iar efectele bolii și procesul de recuperare au lăsat urme asupra siluetei și stării sale de sănătate.

”Am început să primesc din nou mesaje în care sunt complimentată cu: “umflată”, “grasă”, “vacă” sau “obeză”. Mesajele sunt de la femei în general, bărbaților le place dacă ți-a crescut un pic… Așa arată o femeie “obeză”, disciplinată care nu pune gură pe gluten, lactate și zahăr.

Pe zahăr- extrem de rar. De ce să mint?! Mai mănânc alune cu miere, care au un și un pic de zahăr. Sau înghețată vegană. Care are cu nu știu cât la% mai puțin zahăr, dar tot are un pic. Off, rea sunt! Off, Addo, ce-ai făcut?! Aseară, stăteam în pat cu Alex. Și a început să citească câteva comentarii. I-am spus că o să vină o vreme când o să vadă și el toate comentariile frumoase. Dar și comentariile în care oamenii îi jignesc mama. Și mi-a spus “Dar de ce sunt oamenii așa răi? Că tu nu ești așa cum spun ei!”. Nah, explică-i copilului că indiferent de ce ai face, nu va fi suficient. Explică-i copilului că trăiește într-o lume toxică în care realitatea e mereu denaturată. De social media, de televiziune și de anumiți terți, care sanchi’ pot influența opinia celor care nu pot avea opinie proprie. Cam așa arată corpul unei “obeze”, după doi ani de tratament agresiv, care dă anumite schimbări metabolice. Și o “mică” artrită. Că deh’, de ce să fie simplu?! Și acum, nu vreau să fiu rea. Nu zic, da spun- dacă vă dau disciplină mea, vă plâng sarmalele de singurătate în frigider. Și nu vă mai deschideți nasturele de la blugi după înfruptare”, a scris Adda, pe conturile sale de socializare cu privire la faptul că s-a îngrășat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *