Prima pagină » Cultural » Ada Dumitru de la Survivor România 2023 are o poveste de viață impresionantă. Tatăl ei vitreg este un actor celebru

Ada Dumitru de la Survivor România 2023 are o poveste de viață impresionantă. Tatăl ei vitreg este un actor celebru

06 ian. 2023, 09:06,
în Cultural

Ada Dumitru de la Survivor România 2023 are o poveste de viață impresionantă. Tânăra actriță în vârstă de 25 de ani este o prezență discretă în lumea mondenă, dar face furori de fiecare dată când apare pe scenă cu personajele sale savuroase. Artista a acceptat să participe la faimosul show de televiziune și este dornică să cucerească publicul. Puțini sunt cei care știu că tatăl ei vitreg este un actor celebru.

Ada Dumitru de la Survivor România are o poveste de viață impresionantă

Ada Dumitru este o tânără actriță aflată la început de drum, dar extrem de talentată. Aceasta are 25 de ani, iar în prezent joacă pe scena Teatrului din Pitești. Ada Dumitru a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, București, în anul 2017, iar debutul în lumea artistică l-a avut la vârsta de 15 ani. Concurenta de la Survivor România 2023 are o relație deosebită cu mama ei, actrița Iulia Dumitru. Ada Dumitru are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a dat viață și care o susține mereu în carieră, dar și pe plan personal.

,,Mama fost un exemplu pentru mine, însă de când eram mică am știut că asta o sa fac. Nu m-am văzut făcând altceva niciodată. Nu au existat dubii.”, a precizat aceasta.

Ada Dumitru se bucură din plin de celebritate și de succes în carieră. Aceasta colaborează cu actori celebri din România, dar și de peste hotare. Participarea la Survivor România 2023 a venit ca o provocare pentru tânăra artistă, care crede că va face o impresie bună și va cuceri publicul, însă recunoaște că are un temperament vulcanic și se enervează destul de repede. Ada Dumitru speră ca în această competiție își va depăși limitele.

„Eu sunt mai din mahala! Dacă îmi ies din pepeni, fac urât. Fac urât dacă mi se pune pata. Mama mi-a zis să nu înjur, să nu vorbesc urât că lumea de la televizor nu știe că eu sunt o fată educată. Bebe tot cu „să nu înjuri!”, a precizat aceasta.

O altă actriță celebră care face furori când apare în lumina reflectoarelor este Anca Dumitra. Această se află într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze sexy. Și artista Anca Dinicu cucerește publicul atunci când apare în lumea mondenă. Vedeta pozează provocator și are un număr impresionant de admiratori pe rețelele de socializare.

Ce spune actrița despre tatăl ei celebru

Puțini sunt cei care știu că Ada Dumitra are un tată vitreg celebru. Mama tinerei actrițe se iubește cu nimeni altul decât Bebe Cotimanis. Concurenta de la Survivor România 2023 se înțelege de minune cu faimosul actor și se bucură că mama sa, Iulia Dumitru, și-a refăcut viața alături de Bebe Cotimanis. Ada Dumitra a oferit recent câteva detalii despre relația pe care o are cu tatăl ei celebru.

,,E un soi de relație tată-fiică, uneori îmi mai scapă câte un „tata” pentru că el e foarte patern, foarte atent. În același timp e și o prietenie între mine și Bebe, suntem foarte similari, ne înțelegem foarte bine.”, a precizat aceasta.

Ada Dumitru, concurentă la Survivor România 2023, se înțelege de minune cu tatăl ei vitreg, celebrul actor Bebe Cotimanis. Tânăra în vârstă de 25 de ani a moștenit talentul mamei sale și se bucură de succes în actorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`