Prima pagină » Radio » Actualitate » Ada Dumitru de la Survivor, gesturi dezgustătoare de față cu băieții. Mihai Zmărăndescu a dat-o de gol

Ada Dumitru de la Survivor, gesturi dezgustătoare de față cu băieții. Mihai Zmărăndescu a dat-o de gol

21 mart. 2023, 11:02,
în Radio

„Faimoasa” Ada Dumitru de la Survivor România a fost acuzată că ar face anumite gesturi dezgustătoare de față cu băieții. Aceasta a fost nominalizată pentru eliminare, alături de Kamara, în urma votului colectiv. Motivația lui Zmărăndescu a fost că Ada Dumitru are un comportament care nu face cinste unei femei.

Momente delicate au avut loc, seara trecută, la „Survivor România”. După ce Războinicii au pierdut proba de nominalizare, implicit și Faimoșii au intrat la vot. Atunci, Mihai Zmărăndescu a făcut dezvăluiri despre Ada Dumitru, colega sa de echipă. El spune că vrea ca „faimoasa” să plece din „motive sociale”. Iată mai jos, în articol, ce a spus luptătorul și care sunt cele două gesturi pe care concurenta le face de față cu băieții, în tabără.

Ada Dumitru de la Survivor, gesturi dezgustătoare de față cu băieții

Tensiunile au fost la cote maxime, în ediția de luni seara de la Survivor România. Și aceasta deoarece Războinicii au câștigat prima probă de imunitate și, implicit, Faimoșii au intrat la vot pentru nominalizare. Iar una dintre „faimoasele” care au fost nominalizate la Survivor a fost chiar Ada Dumitru.

Mihai Zmărăndescu, colegul său de echipă, susține că a votat-o pe concurentă pe „motive sociale”. Luptătorul susține faptul că „faimoasa” ar avea un comportament care nu face „cinste unei femei”. Mai cu seamă, Mihai Zmărăndescu susține că Ada Dumitru râgâie și înjură, în tabără, fără să-i pese de cei din jur.

„Votul meu va merge pe motive sociale, iar persoana pe care o votez vreau să plece fix pe motive sociale, pentru că nu pot să ascult din gura unei fete înjurături. Râgâie și înjură, sunt gesturi care, din punctul meu de vedere, nu fac cinste unei femei. Nu mă asociez cu astfel de caracter. Votul meu merge către Ada”, a precizat Mihai Zmărăndescu, în consiliul de la Survivor România.

Patru „faimoși”, în pericol de a pleca acasă

După cum aminteam, a fost un consiliu care s-a desfășurat la cote maxime, după ce Faimoșii au pierdut primul joc de imunitate. Cu toate că Alin Chirilă a ajuns captiv în tabăra Faimoșilor, imunitatea de echipă a fost câștigată fără drept de apel de către Războinici.

Apoi, Faimoșii s-au întrecut pentru imunitatea personală, iar Bianca și Remus s-au dovedit a fi cei mai pregătiți de această dată. Astfel, la Consiliu, a fost momentul ca tribul să voteze, iar deciziile nu au fost lipsite de surprize: Ada și Kamara au fost nominalizați de întreaga echipă, primind câte trei voturi fiecare. Nu în ultimul rând, Mihai Zmărăndescu și Ionuț Iftimoaie au fost nominalizați de de purtătorii de colan.

Astfel, s-a ajuns în situația în care, din tabăra Faimoșilor, patru membri să fie în pericol de a părăsi competiția. Aceștia vor intra la votul celor de acasă în ediția de marți seara, însă, dacă Războinicii pierd al doilea joc de imunitate, trebuie să facă și ei nominalizări pentru eliminare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *