Prima pagină » Sport » Acuze grave de la un fost golgheter român, Cătălin Lichioiu!
Acuze grave de la un fost golgheter român, Cătălin Lichioiu!

Acuze grave de la un fost golgheter român, Cătălin Lichioiu!

25 mai 2020, 04:00,
BZI.ro, în Sport

Cătălin Lichioiu este un fost jucător român care a făcut carieră în Moldova. Acesta a fost golgheterul campionatului de peste Prut în 2005. Ajuns în prezent la 39 de ani, acesta face dezvăluiri despre perioada în care era junior în România.
Lichioiu susține că i s-a cerut șpagă 4.000 de mărci pentru a fi chemat la echipele naționale de juniori, pe vremea când avea 16 ani și evolua pentru Corvinul.

„Am fost foarte dezamăgit de țara mea. Acolo e corupție peste tot. Am simțit asta prima dată când aveam 16 ani și jucam la Corvinul. Am avut un meci amical cu selecționata U19 a României. Am marcat două goluri, iar antrenorul a spus că mă place și că mă va convoca. Pentru asta trebuia să plătesc 4.000 de mărci germane. Asta m-a dezamăgit. Atunci am realizat că în România nu contează talentul, doar cât de bogați sunt părinții tăi!, a dezvăluit Cătălin Lichioiu în „Moldfootball”.

Lichioiu a fost golgheter în Moldova în 2005, iar, pe vremea aceea, în campionatul de peste Prut evoluau și Cociș, și Florescu, care erau convocați în mod constant la echipa națională. Acest lucru l-a nemulțumit enorm pe Lichioiu.

„Vă amintiți sezonul în care am devenit golgheterul campionatului?! Am marcat mai multe goluri decât Cociș și Florescu la un loc, ei jucau la Șeriff Tiraspol. Ei erau chemați constant la națională, eu nu! Cum e posibil așa ceva?! Când m-am dus acasă, la Brașov, am aprins televizorul, iar la știrile din sport îl prezentau pe Cociș drept cel mai bun marcator din Moldova… Am fost foarte nervos. Apoi am înțeles, ei aveau impresari mai buni. Din păcate, eu nu am avut astfel de oameni pe lângă mine”, a mai spus Lichioiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *