Prima pagină » Sport » Acuze grave ale lui Daniel Pancu: „O persoană din club a intrat în vestiarul celor de la UTA”
Acuze grave ale lui Daniel Pancu:

Acuze grave ale lui Daniel Pancu: „O persoană din club a intrat în vestiarul celor de la UTA”

11 mart. 2020, 04:00,
în Sport

Daniel Pancu a fost dat afară de la Rapid. Tehnicianul a fost extrem de dezamăgit de decizia conducerii și a lansat acuze grave. „Pancone” susține că o persoană din club le-ar fi transmis celor de la UTA că își dorește ca giuleștenii să piardă pentru a putea fi schimbat el. Pancu vorbește despre partida disputată pe 20 noiembrie anul trecut, iar Rapid a învins UTA cu 2-0.

„O persoană din club a intrat în vestiarul celor de la UTA și le-a transmis că «ne dorim să pierdem acest meci pentru a-l da pe Pancu afară». Asta mi-a spus cineva de la UTA.
Pe mine m-au contestat fanii într-o manieră incredibilă la meciul cu Popești din Liga 3, au ajuns unii să mă scuipe pe la Voluntari, să arunce cu scara în mine. Asta merit, dacă am sufletul ăsta”, a declarat Pancu.

Ieșeanul nu și-a putut ascunde dezamăgirea după ce a fost dat afară de la Rapid.

„Ieri am fost pentru prima dată supărat pe Dumnezeu, pentru că mi-a dat sufletul ăsta”, a spus rapidistul, cu lacrimi în ochi.

Daniel Pancu ar fi plecat oricum de la Rapid

Rapid a dat astăzi un comunicat prin care anunța că Pancu nu mai este antrenorul echipei, dar va rămâne la dispoziția clubului, lucru care l-a deranjat enorm pe tehnician.

„Foarte urât, asta cu rămân la dispoziția clubului. Foarte urât. Pentru Rapid am renunțat la o grămadă de bani. Eu le-am spus că plec fără un leu dacă Rapid nu o să mai aibă șanse de promovare, deși mai aveam contract, și tu vii și mă dai afară. Am avut ghinion în aceste etape, eu sunt convins că o puteam scoate la capăt. E incredibil, suntem la doar două puncte de promovare. Ca să vă spun sincer, cum am gândit-o eu, dacă nu băteam la Târgu Jiu, duminică, plecam. Rapid este o echipă super bine pregătită, doar relațiile interumane trebuie lucrate, asta îmi reproșez, dar o să mă schimb”, a anunțat Pancu.

Giuleștenii s-au mișcat repede după ce l-au dat afară pe Pancu și l-au numit antrenor pe Dan Alexa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *