Prima pagină » Actualitate » Acuzații grave lansate de preotul Nicolae Tănase: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Să facă pușcărie!”

Acuzații grave lansate de preotul Nicolae Tănase: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Să facă pușcărie!”

18 apr. 2024, 10:51,
BZI.ro, în Actualitate

Preotul Nicolae Tănase a lansat acuzații grave la adresa fetelor frumoase care sunt abuzate. Părintele de la Valea Plopului a spus, în cadrul unui eveniment organizat de Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români, că fetele care cad pradă unor agresori sexuali sunt și ele vinovate. Preotul a făcut trimitere la viața Sfintei Mariei Egipteanca, care la 12 ani și-a părăsit părinții și timp de 17 ani a trăit în desfrânare.

Acuzații grave lansate de preotul Nicolae Tănase

Preotul Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, a declarat, în cadrul unei conferințe organizate de Asociația Studenților Creștin Ortodocși Români (ASCOR) că fetele frumoase, care atrag băieții, nu sunt nevinovate și că ar trebui și ele judecate.

„Fetele frumoase atrag băieți și, pe urmă, băieții intră în pușcărie că au tras de fete. Vor fi condamnați și vor face pușcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate. Trebuie luate și ele la judecată. Dacă el face 6 ani de pușcărie, să facă și ea 3-4 luni. De ce? Păi, ăsta nu s-a agățat așa, oricum de ea. S-a agățat pentru că i-a sărit în ochi într-un chip special. De aceea, creștinele noastre aveau comportamentul lor. Erau foarte atractive, dar aveau un anumit comportament în mers, în gândire, în priviri…”, a spus preotul Nicolae Tănase.

Evenimentul organizat de ASCOR Constanța a primit binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și a Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

De ce se ține post

Părintele Nicolae Tănase a vorbit și despre hrană și despre zilele de post.

„Dacă Dumnezeu voia să fie numai hrană, ne dădea o singură hrană, cu sau fără gust. Dar ne-a dat mai multe, pe care preparăm într-un anumit fel. Hrana este pentru viață, dar este și pentru bucuria sufletului. Biserica face dezlegări după anumite postiri. Postul ia sfârșit în sâmbăta lui Lazăr și urmează o săptămână de post specială, pentru că zilele din săptămâna pătimirilor au semnificație deosebită. Cei care postesc au o rânduială, cei care nu postesc nu au. Și unii și alții nu trebuie judecați. Cei care postesc fac invers decât a făcut Adam în Rai. Adam a pierdut Raiul pentru că nu a ascultat! Dacă nu postim nu mai suntem în rânduială, suntem pe un câmp unde diavolul ne poate ataca“, a precizat preotul Nicolae Tănase.

Duhovnicul a menționat că reprezintă un păcat și mâncarea unor produse care sunt de post, dar care au gust „dulce“. Exemplele date de preotul Nicolae Tănase sunt crenvurștii sau brânza de post.

„Postul înseamnă ascultare. De aici rezultă și beneficiile pentru sănătate. Noi nu postim ca să fim sănătoși, cu pentru că dovedim că ascultăm. Oamenii trebuie să știe că trebuie să mănânce bine. Copiii, la 8-10 ani au nevoie de o alimentație bună, sănătoasă, pentru a se dezvolta armonios. Sunt apărute multe produse de post, dar cu gust de dulce. Sunt crenvurști de post, brânză de post și altele, care sunt vândute ca fiind de post. Consumarea acestora este un păcat, păcatul lemarhiei“, a mai spus preotul Nicolae Tănase, care a lansat acuzații grave la adresa fetelor frumoase care sunt abuzate.

Comentarii
  • Un dobitoc!

  • După ce te senilizezi spui multe si le si crezi….

  • e pacat sa dai limbi in post

  • PREAcucernicul

    De aia sunt pustii hangarele întunecoase, cine sa mai pună botul la talibanismele voastre

  • usere mai are sustinatori in iasi :))) dispusi sa se faca de ris prin comentarii feministe :))))
    poate faceti brainstorming la pride parade in spatele autobuzului jandarmilor :)))

    hai ca incet-incet se prinde lumea de prioritatea de v a g i n: aia de a omorit muncitorii citadin si a mers apoi sa se destinda la o terasa …este libera, ailalta de si-a taiat in bucati colega si a pus bucatile intr-un troller a primit 12 ani, dar va fi libera si ea in 1 an 🙂

    femeia a devenit mascota statului, respectiv a WEF :))) pentru moment
    va fi aruncata la gunoi cind vine valul trans e x u a l i lor – asa cum este numita in W: „persoana purtatoare de v a g i n” :)))

  • Cap este, minte mai trebuie.

  • adevaraat graieste. Fetele ar trebui sa umble cu un sac in cap asa cum ne invata sfintii talibani din Afganistan si sa se manjeasca cu cenusa, ca nu cumva sa ispiteasca bietii barbati. Ca ei saracii nu au creier ci doar organ, fiind creati dupa chipul si asemnarea popii.

  • sa nu iti tremure mina de la dozele de vaccin in sectia de votare…poate iti fuge stampila din mina si nu nimeresti
    ha ha ha ha!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *