Prima pagină » Cultural » Acuzații grave la adresa emisiunii “Vocea României”. Ce s-a întâmplat cu Alexandra Căpitănescu, eleva lui Tudor Chirilă

Acuzații grave la adresa emisiunii “Vocea României”. Ce s-a întâmplat cu Alexandra Căpitănescu, eleva lui Tudor Chirilă

18 dec. 2023, 10:51, 3 ,
în Cultural

Au fost lansate noi acuzații după ce a fost desemnat câștigătorul emisiunii “Vocea României”. Alexandra Căpitănescu (19 ani), concurenta din echipa lui Tudor Chirilă, a câștigat premiul în valoare de 100.000 de euro și trofeul mult dorit. La mai puțin de 48 de ore de la marea finală, antrenorul și eleva sa au devenit subiectul criticilor celor mai înfocați internauți, care susțin că finala a fost, de fapt, „o înșelătorie”.

Alexandra Căpitănescu este câștigătoarea acestui an a competiției Vocea României. Eleva lui Tudor Chirilă a obținut trofeul în cel de-al 11-lea sezon al show-ului de la Pro TV, câștigând și premiul în valoare de 100.000 de euro. Cu mai puțin de 48 de ore de anunțarea câștigătorului, nu toți telespectatorii au primit cu entuziasm această veste, majoritatea criticilor aducând acuzații de „blat” în urma triumfului elevei lui Tudor Chirilă în competiție.

Acuzații grave la adresa emisiunii “Vocea României”

Pe contul oficial de Instagram al emisiunii Vocea României, victoria Alexandrei Căpitănescu nu a fost privită cu încredere de către unii internauți sceptici. Postarea prin care câștigătoarea este felicitată a generat o serie de reacții din partea celor care susțin că finala a fost „aranjată”.

„Nu am nimic cu această fată, dar să fim serioși. Nu are tehnică vocală, nu are control, doar a urlat”/ ”Vlad Musat este cu mult peste Alexandra. Era șansa Irinei, dar se pare că oamenilor le plac vocile banale. Să vă fie rușine la toți cei care ați votat pentru Tudor Chirilă”/ Dezamăgitor. Vlad Musta merita mai mult”/ „A câștigat contractul lui Tudor de îl are cu Pro.. mare făcătură. E cu 10 clase Musta peste ea, i-a scăpat vocea pe toate piesele”/ „Mare păcat, Vlad merita încă din audiții”/ „Dezamăgitor, cred că dacă un antrenor câștigă de două ori trebuie înlocuit că e deja prea mult”/ „S-a întâmplat vreodată în istoria Vocii României să acordați premiul celui care într-adevăr merită? O absolută dezamăgire. Felicitări, Vlad”/ „S-a votat mai mult antrenorul. Tudor știe să manipuleze publicul spunând că concurenții lui sunt cei mai speciali din lume, iar oamenii sunt luați de val, asta e, n-ai ce să faci”/ ”Furt pe față”/ , au fost doar o mică parte dintre comentariile internauților.

Cine este Alexandra Căpitănescu

Alexandra Căpitănescu, în vârstă de 19 ani, a fost membră a echipei lui Tudor Chirilă. Tânăra este originară din Galați și a demonstrat cât de importantă este muzica pentru ea. De la o vârstă fragedă, a avut sprijinul și încrederea familei sale, iar acum a dovedit că este o adevărată artistă. Munca sa a fost recompensată cu trofeul Vocea României și un premiu în valoare de 100.000 de euro. În 2019, Alexandra a participat la Românii au Talent unde Smiley i-a propus să se alăture echipei sale și să participe la Vocea României.

După finala din acest an de la “Vocea României”  fanii au lansat o serie de acuzații grave pentru celebra emisiune.

Comentarii
  • Probabil că unii dintre comentatori nu au treabă cu emisiunea și în general cu muzica.

  • FELICITARI ALEXANDRA CAPITANESCU ! O VOCE SUPERBA, CIZELATA, TIMBRU PERFECT, TEHNICA VOCALA IMPECABILA. MERITI PREMIUL SI SUSTINEREA MORALA PENTRU O MARE ARTISTA !

  • O emisiune de doi bani. Vai ș-amar!
    Un juriu alcătuit de „profesioniști”(mai mult sau mai puțin) aroganți, care îi motivează pe tinerii concurenți să… miorlăie pe scenă, în fața publicului! Mult zgomot pentru… nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *