Prima pagină » Titlurile zilei » Acuzații grave în cazul bătrânei care a lăsat averea pe numele norei! Nepoții s-au trezit că nu au primit nimic! „Am găsit-o căzută, cu spume la gură!” FOTO

Acuzații grave în cazul bătrânei care a lăsat averea pe numele norei! Nepoții s-au trezit că nu au primit nimic! „Am găsit-o căzută, cu spume la gură!” FOTO

12 iul. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru în Titlurile zilei

Elena Rădeanu, bătrâna care se află în scandal cu rudele, a fost transportată de urgență la spital. A fost găsită căzută în curtea casei din comuna Erbiceni, județul Iași. Istoricul medical al bătrânei este destul de complicat, aceasta suferind mai multe atacuri vasculare cerebrale

Noi detalii ies la suprafață în cazul bâtrânei Elena Rădeanu, în vârstă de 87 de ani, care a lăsat moștenire proprietatea din comuna Erbiceni, județul Iași. Până acum trei săptămâni, bătrâna locuia împreună cu fiul Petru și concubina acestuia, Andreea Căldăraru. Din cauza unei complicații medicale, Petru Rădeanu a decedat. În consecință, bătrâna a rămas să locuiască cu „nora”. Pe data de 25.06.2021, Elena Rădeanu este condusă de către noră la un cabinet notarial din centrul Iașului, moment în care a fost pusă să semneze un testament prin care renunță la proprietate (teren, casă și anexă).

Mai precis, după moartea acesteia, imobilul rămânea în proprietatea Andreei Căldăraru. Această veste nu a fost privită cu ochi buni de către nepoții bătrânei, care se aflau la muncă în străinătate când au auzit de moartea lui Petru. În urmă cu câteva zile, Lenuța Grigoruță și-a vizitat bunica, care locuia în condiții mizerabile. Aceasta o acuză pe Andreea Căldăraru că nu are grijă de femeie. Și reporterii „BZI” au vizitat domiciliul femeii și au observat condițiile grele în care trăia femeia. În timp ce casa cu un etaj era închisă cu un lacăt, bătrâna era lăsată să locuiască într-o anexă dărăpănată, fără frigider și condiții minime de igienă.

Bătrâna a căzut în fața porții și a fost transportată la spital

În dimineața zilei de vineri, 09.07.2021, Elena Rădeanu a fost găsită în stare de leșin în fața porții. Andreea Căldăraru a formulat acuzații grave la adresa Lenuței Grigoruță.

„Am găsit bătrâna leșinată în fața porții, avea spume la gură. Am chemat ambulanța, iar ei au spus că a făcut un atac cerebral. Eu cred că i-a pus ceva în apă, ca să i se facă rău”, a declarat nora.

Întrebată despre acuzațiile norei, Lenuța Grigoruță a precizat că ultima oară când a vizitat-o pe bâtrână a fost în prezența reporterilor „BZI”.

„Ultima oară când am văzut-o pe bunica a fost atunci când au fost și reporterii. Cum poate să spună așa ceva? Eu am înțeles că Andreea a chemat ambulanța târziu, după ce a lăsat-o căzută. Eu cred că i s-au dat greșit pastilele”, a spus Lenuța.

În consecință, femeia a fost transportată la Spitalul de Neurochirurgie „N. Oblu” din Iași. Acum, pacienta este stabilă, dar are sechele după ce a făcut mai multe atacuri vasculare cerebrale, dar și o serie de complicații cardiace. Totodată, a fost supusă și la un control de specialitate la secția de Gastroenterologie de la Spitalul „Sf. Spiridon”.

Rudele vor să atace testamentul

Rudele Elenei Rădeanu intenționează să atace testamentul în instanță. Lenuța Grigoruță consideră că femeia a fost amenințată și obligată să renunțe la casă în favoarea norei. Mai mult, Lenuța susține că a trimis bani pentru construirea casei. Pe de altă parte, Andreea Căldăraru a precizat că, în momentul în care a început relația cu Petru Rădeanu, casa din Erbiceni avea o cameră și o bucătărie.

Între timp, casa a fost extinsă la nouă camere. Femeia susține că a cheltuit nu mai puțin de 20.000 de euro. Râmâne de văzut care va fi finalul acestui conflict. Bâtrâna are nu mai puțin de zece moștenitori. Un detaliu interesant este că Petru Rădeanu era căsătorit în acte cu prima soție, de care s-a separat. Acum, au pretenții și copiii din prima căsătorie. În edițiile trecute ale „BZI” a fost prezentat cazul unui bătrân din Iași care a pierdut pensia, moment în care au intervenit și polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`