Prima pagină » National » Acuzații grave împotriva unui angajat al unui loc de joacă! Ar fi agresat sexual o fetiță de doar 4 ani
Acuzații grave împotriva unui angajat al unui loc de joacă! Ar fi agresat sexual o fetiță de doar 4 ani

Acuzații grave împotriva unui angajat al unui loc de joacă! Ar fi agresat sexual o fetiță de doar 4 ani

10 iul. 2024, 16:40,
în National

Un incident șocant a avut loc în centrul orașului Ploiești, unde un angajat al unui loc de joacă este acuzat că ar fi încercat să violeze o fetiță de doar 4 ani. Incidentul s-a petrecut marți după-amiază, 9 iulie, când bărbatul ar fi atras-o pe fetiță într-o zonă ascunsă, unde ar fi încercat să o abuzeze sexual.

Speriată, fetița le-a povestit totul părinților, care au alertat imediat poliția. În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru viol.

Deși o anchetă este în desfășurare, momentan nu există probe care să susțină acuzațiile împotriva individului. Surse judiciare indică faptul că incidentul s-ar fi petrecut într-o cameră fără camere de supraveghere, iar fetița le-ar fi relatat părinților detalii care sugerează tentativa de viol.

Un bărbat a violat-o pe fata iubitei lui și a lăsat-o însărcinată

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum un bărbat este acuzat că a violat-o pe fiica minoră a iubitei sale și a lăsat-o însărcinată. Fata este cunoscută cu probleme de sănătate. Poliția a fost sesizată de către mama fetei, când a observat „schimbări în comportament” acesteia, informează Mediafax.

Sâmbătă, polițiștii din București au reținut un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cercetat într-un dosar penal pentru viol.

În aceeași zi, Poliția a fost sesizată de către o femeie, că a observat schimbări în comportamentul fiicei ei, în vârstă de 18 ani, cunoscută cu probleme de sănătate. Ulterior, în urma unui control de specialitate, s-a confirmat că aceasta este însărcinată.

Fata era minoră și cu probleme mari de sănătate

Din cercetări a reieșit că, în perioada când fata era minoră, iubitul femeii, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a acesteia, precum și de imposibilitatea de a-și exprima voința și ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

După reținere, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *