Prima pagină » Cancan » Acuzații de mărturie mincinoasă la procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! „Ea nu renunță”

Acuzații de mărturie mincinoasă la procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! „Ea nu renunță”

10 oct. 2024, 12:06, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Au fost acuzații de mărturie mincinoasă la ultimul termen al procesului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Ultima etapă a procesului de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost marcată de scandal. Antrenorul a adus un martor care acum se confruntă cu acuzații de mărturie falsă. Atmosfera a fost tensionată, iar declarațiile au stârnit controverse în cadrul ședinței de judecată.

Pe 9 octombrie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au prezentat la Judecătoria Buftea pentru ultima etapă a procesului de divorț. Fiecare dintre ei a adus un martor, dar declarațiile martorului adus de antrenor au provocat uimire și controverse în sala de judecată.

Acuzații de mărturie mincinoasă la procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În cadrul procesului de divorț, Anamaria Prodan a adus-o ca martor pe Lena, soția fotbalistului Gabriel Enache. Pe de altă parte, Laurențiu Reghecampf s-a prezentat cu Valentin Petrișor, cunoscut sub numele de Dinte, fostul partener al Nataliei Mateuț.

Deși audierile s-au întins până după ora 19:30, martorul lui Reghe a părăsit sala mult mai devreme și a făcut declarații surprinzătoare la adresa impresarei.

„Ea nu renunță la divorț, vrea să păstreze și numele, vrea vreo 20-30.000 de euro pe lună pentru un copil de 12 ani. Inclusiv astăzi am auzit-o pe hol când zicea: hai să o mai amânăm, hai s-o mai ducem, hai s-o mai lungim”, a spus Valentin Petrișor, alias Dinte, conform Click.ro.

Laurențiu Reghecampf a afirmat de mai multe ori că Anamaria Prodan tergiversează intenționat finalizarea divorțului, având convingerea că îl menține forțat în cadrul căsniciei. De asemenea, în cadrul podcastului lui Ameri Nasrin, antrenorul a abordat acuzațiile aduse de soția sa, legate de presupusa sa refuzare de a achita cheltuielile utilities ale casei unde locuiește fiul lor, Laurențiu junior.

Cine a fost acuzat de mărturie mincinoasă

Informațiile dezvăluite după mărturiile lui Valentin Petrișor, cunoscut sub numele de „Dinte”, sunt pur și simplu șocante. Se pare că martorul lui Laurențiu Reghecampf a fost expediat acasă de judecători, deoarece a oferit declarații considerate false.

Anamaria Prodan a confirmat același lucru, afirmând cu fermitate că intenționează să-l acționeze în judecată pe Valentin Petrișor.

„Nici nu s-a pus problema de așa ceva vreodată! Nu s-a discutat vreodată așa ceva! Mincinoși! Și mărturie mincinoasă… O să scoatem declarația de martor a lui și o s-o facem publică și pe urmă o să-l dăm în judecată pentru tot ce a spus, plus plângere penală pentru mărturie mincinoasă”, a declarat Anamaria Prodan.

Este important de subliniat că, până în prezent, Laurențiu Reghecampf nu a comentat acuzațiile care i-au fost aduse martorului său în cadrul procesului cu Anamaria Prodan.

În plus, referitor la decizia privind divorțul dintre impresară și antrenor, sentința va fi publicată pe portalul instanțelor pe 24 octombrie.

Astfel, la ultimul termen al procesului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a lăsat cu acuzații de mărturie mincinoasă.

Comentarii
  • una dintre cele mai mari prostituate ale RO

    si unul dintre cei mai mari FATALAI DIN RO,care a crescut copii altora
    bravo ana maria , lasa-l fara niciun ban pe FATALAU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`