Prima pagină » Local » Acuzat că a vrut să-și violeze propria soție. Ieșeanca, mușcată de mai multe ori, a scăpat din ghearele agresorului datorită unei rude (Exclusiv)
Acuzat că a vrut să-și violeze propria soție. Ieșeanca, mușcată de mai multe ori, a scăpat din ghearele agresorului datorită unei rude (Exclusiv)

Acuzat că a vrut să-și violeze propria soție. Ieșeanca, mușcată de mai multe ori, a scăpat din ghearele agresorului datorită unei rude (Exclusiv)

12 apr. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un individ din județul Iași este acuzat că a vrut să-și violeze propria soție. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Constantin Șoreanu, sub acuzațiile de tentativă de viol și amenințare. Conform anchetatorilor, ieșeanul ar fi încercat să-și siluiască nevasta chiar în casa socrilor

Un ieșean este acuzat că a vrut să-și violeze propria soție. Așadar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Constantin Șoreanu, sub acuzațiile de tentativă de viol și amenințare. Potrivit anchetatorilor, ieșeanul ar fi încercat să-și siluiască nevasta chiar în casa socrilor. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul Constantin Șoreanu, acuzat că a vrut să-și violeze propria soție

Anchetatorii au menționat că ieșeanul Constantin Șoreanu (30 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni.

„În cauză s-a reţinut că, pe data de 14 martie 2022, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla la locuinţa socrului său, din satul şi comuna Drăguşeni, inculpatul C.Ş. a încercat, prin constrângere fizică, respectiv prin imobilizarea mâinilor, împingerea pe pat și muşcarea persoanei vătămate, să întreţină un raport sexual cu soţia lui, numita C.Ş., activitatea infracţională fiind întreruptă de intervenţia martorului M.R.”, a declarat ieri Simon Rotundu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanca, amenințată de soț după ce a refuzat să facă sex

Oamenii legii au mai afirmat că ieșeanul Constantin Șoreanu și-ar fi amenințat nevasta.

„De asemenea, în sarcina inculpatului C.Ş. s-a mai reţinut că, pe data de 11 martie 2022, a apelat-o telefonic pe soţia sa şi i-a adresat ameninţări cu moartea, provocându-i o stare de temere. Prin ordonanța din data de 15 martie 2022, organele de cercetare penală din cadrul IPJ Iași – Secţia II de Poliţie Rurală Ciurea au dispus reţinerea suspectului pe o durată de 24 de ore. Prin încheierea magistratului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi a fost admisă propunerea procurorului de arestare a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Astfel, inculpatul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a încheiat Simon Rotundu, prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum, urmează a se vedea ce vor decide judecătorii în cazul ieșeanului acuzat că a vrut să-și violeze propria soție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *