Acum înfruntă foamea și vremea dificilă din Dominicană, dar cum arăta Maria Lungu înainte de concurs

13 ian. 2023, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Maria Lungu este una dintre concurentele din echipa Războinicilor de la Survivor România 2023, de la Pro TV. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, aceasta poza în ipostaze provocatoare pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste 56 de mii de conturi.

Maria Lungu face parte din echipa Războinicilor de la Survivor România 2022. Concurenta are 28 de ani, este designer vestimentar și vine din Chișinău, Republica Moldova. În plus, aceasta îi încântă pe urmăritorii ei de pe Instagram cu imagini în care apare în ipostaze provocatoare.

Cine este Maria Lungu de la Survivor România 2023

Totuși, primele zile petrecute la Survivor România 2023 și-au pus deja amprenta pe chipul Mariei Lungu. Fără make-up, tânăra poate fi cu greu recunoscută. Maria a apărut la testimoniale cu fața umflată, arsuri și cearcăne. Pe lângă Survivor România, Maria a mai participat, în trecut, și la „Puterea Dragostei”, show difuzat de Kanal D și la „iUmor”, de la Antena 1.

Maria Lungu a avut o relație de câteva luni cu Mircea, fratele Alinei Eremia. Într-un interviu oferit recent pentru Fanatik, Mircea a spus că nu mai păstrează legătura cu concurenta de la Survivor România 2023.

„Noi nu mai vorbim de multă vreme. Nu mai există nimic între noi. Ce pot să zic despre participarea ei? Îi doresc multă baftă în tot ceea ce face. Sper să își îndeplinească visul legat de acest concurs”, a declarat cântărețul.

Maria Lungu: „Am învățat să mă controlez, să-mi controlez mintea și psihicul”

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Maria Lungu a dezvăluit că se motivează singură de cele mai multe ori, lucru pe care îl face și la Survivor.

„Eu mă motivez. Am învățat să mă controlez, să-mi controlez mintea și psihicul, de mică, de fapt. Pentru că și momentele când cred că totul s-a terminat și nu e bine și e totul nașpa, încerc să mă pun așa pe pat și să-mi amintesc lucrurile care mi s-au întâmplat bune în ultima perioadă. Eu sunt o strategică înrăită. Așa că cred că jocul psihic o să fie al meu. Cel fizic, la fel, pentru că știți cum e, lucrurile se pot învăța în timp, cel mult o săptămână, două, îmi ia să ajung acolo unde trebuie fizic, însă psihologic e mai greu și aici am un plus”, a conchis Maria.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *