Prima pagină » Cancan » Actrița Victoria Răileanu a născut o fetiță de nota 10! Ce nume va purta micuța

Actrița Victoria Răileanu a născut o fetiță de nota 10! Ce nume va purta micuța

18 iun. 2024, 11:32,
în Cancan

Actrița Victoria Răileanu a născut o fetiță de nota 10 și a devenit mămică a doua oară, aceasta având și un băiat din mariajul anterior. Miki din serialul „Vlad” a postat deja primele imagini cu fetița, care va purta numele Maria. De precizat că Victoria Răileanu a avut mari emoții cu sarcina, fiind chiar în pericol de a o pierde.

La începutul lunii aprilie, blondina Miki din serialul Vlad anunța că este este însărcinată cu o fetiță. Aceasta a făcut marele anunț cu o postare în care a apărut cu o fundă mare, roz, deasupra capului, realizând astfel un outfit special, potrivit LPF.

Actrița Victoria Răileanu a născut o fetiță de nota 10

Victoria Răileanu a născut luni, 17 iunie, o fetiță frumoasă și sănătoasă. Anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele de socializare. Cunoscută publicului român din serialul Vlad, de la Pro TV, aceasta a adus pe lume cel de-al doilea copil al său, un bebeluș de nota 10.

Odată cu fericitul anunț, actrița a anunțat și numele noului membru al familiei. Astfel, micuța va purta numele Maria.

„Suntem cei mai fericiți din lume! Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”, a scris Vichi Răileanu, pe Instagram, unde a postat și prima fotografie cu cea mică, un instantaneu cum nu se poate mai frumos, realizat chiar în maternitate.

Mămica e vizibil extenuată, dar are un zâmbet liniștit, senin și fericit, în timp ce tăticul e numai ochi către cea mică. De altfel, Maria are capul întors către el și, cel mai probabil, îl privește cu ochi mari, pentru că aceștia nu sunt vizibili în poză.

Un copil blonduț, care se agață de mamă cu mânuțele instinctual. O poză cât o mie de cuvinte!

Victoria Răileanu a fost în pericol să piardă sarcina

Actrița în vârstă de 35 de ani a anunțat în luna ianuarie că este însărcinată, pentru a doua oară. Situația nu a fost, însă, deloc roz în primele luni de sarcină, atunci când actrița s-a simțit rău și a avut probleme de sănătate, printre care și două sângerări provocate de un hematom. Actrița a povestit, pe rețelele de socializare, că a fost în pericol chiar să piardă sarcina.

„N-a fost ușor de la început. Primele luni de sarcină m-au prins într-o stare psihică mai grea. Apoi am avut două sângerări puternice provocate de un hematom pe care doamna doctor mi l-a descoperit între peretele uterului si placentă.

Asta ar fi putut provoca o desprindere de sarcină și în final, pierderea ei. M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică, pentru că m-am gândit că starea mea psihică a reușit să influențeze sarcina”, povestea la acea vreme Victoria Răileanu, pe Instagram.

Actrița mai are un fiu pe nume Carol, rezultat din mariajul cu actorul Conrad Mericoffer. Carol e deja băiat mare, el împlinind zilele trecute 9 ani. La 4 ani de la divorțul de Conrad, actrița s-a logodit cu Adrian Ștefănescu, bărbatul pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații matrimoniale și care a făcut-o mamă pentru a doua oară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`