Prima pagină » International » Actrița Rebel Wilson a dezvăluit că a fost obligată ani de zile să rămână supraponderală: „Cu cât ești mai mare, cu atât mai mult râde publicul”

Actrița Rebel Wilson a dezvăluit că a fost obligată ani de zile să rămână supraponderală: „Cu cât ești mai mare, cu atât mai mult râde publicul”

02 apr. 2024, 13:20,
Simona Ciobanu în International

Actrița australiană Rebel Wilson a dezvăluit că a fost obligată contractual să rămână supraponderală în timpul filmărilor pentru filmele musical de comedie „Pitch Perfect” și că clauza a rămas în vigoare și după terminarea ultimului lungmetraj, relatează Business Insider.

Actrița în vârstă de 44 de ani a făcut dezvăluirea într-un interviu acordat zilele trecute jurnaliștilor de la The London Times, ea afirmând că în timpul filmărilor celor 3 filme Pitch Perfect, în care a jucat personajul numit „Amy Grasa”, contractul ei conținea o clauză care îi interzicea să își schimbe dramatic înfățișarea timp de un an după filmări.

La momentul respectiv ea purta mărimea 50-52 la îmbrăcăminte iar clauza prevedea că greutatea ei nu putea fluctua cu mai mult de 4,5 kilograme în timpul filmărilor celor 3 lungmetraje lansate între 2012 și 2017.

Wilson a dezvăluit de asemenea că la începutul carierei sale ea a luat o decizie conștientă de a se face mai putțin atrăgătoare deoarece considera că o va ajuta să aibă mai mult succes în roluri de comedie.

„Știam că nu voi fi luată în serios ca o Cate Blanchett sau Nicole Kidman, dar mi-am dat seama că, cu cât ești mai mare, cu atât mai mult râde publicul”, a spus ea, subliniind că „a fost o decizie cu adevărat asumată de a arăta urât” și că „a făcut parte din planul meu”.

Wilson a relatat că a decis în 2019 să ducă un stil de viață mai sănătos după ce un medic specializat în fertilitate i-a spus că ar avea o șansă mai bună de a concepe prin fertilizare în vitro dacă pierde din greutate.

Ea spune însă că nu toată lumea a susținut-o în decizia ei.

„Oamenii au crezut că îmi voi pierde lucrul care mă diferenția în carieră, jucând personajul gras și amuzant și ei voiau ca eu să continui cu asta”, le-a spus ea jurnaliștilor de la The Times.

Actrița a slăbit peste 30 de kilograme într-un an

În pofida scepticismului unora, Wilson a reușit să slăbească 34 de kilograme în anul după care a luat decizia, relatându-le la momentul respectiv celor de la Today că a făcut acest lucru fără diete extreme, ci făcând mișcare fizică și adoptând un regim ridicat în proteine și cu puțin zahăr.

În pofida unei cariere de succes care a inclus roluri în filme precum Bridesmaids și Isn’t It Romantic, ea a afirmat într-un interviu separat acordat recent revistei People că a „primit mai multă atenție pentru pierderea în greutate decât orice film pe care l-am făcut vreodată”.

În luna ianuarie ea a povestit că a luat din nou în greutate 13,6 kilograme din cauza stresului legat de muncă.

De-a lungul carierei sale ea a primit mai multe premii ale industriei cinematografice și de muzică, printre care două premii MTV Movie Awards în 2013 pentru primul film Pitch Perfect.

În 2020 ea a fost „răsplătită” însă și cu o Zmeură de Aur pentru cea mai proastă actriță într-un rol secundar datorită interpretării sale din musicalul fantasy Cats.

Wilson nu a fost însă singura care nu a convins în acest lungmetraj care a plecat acasă cu 6 Zmeure de Aur, acordate în fiecare an celor mai slabe producții din industria cinematografică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`