Prima pagină » Cancan » Actrița Kristen Stewart s-a logodit cu iubita sa. Ea și scenarista Dylan Meyer formează un cuplu de doi ani

Actrița Kristen Stewart s-a logodit cu iubita sa. Ea și scenarista Dylan Meyer formează un cuplu de doi ani

03 nov. 2021, 14:05,
în Cancan

Actrița Kristen Stewart a anunțat că s-a logodit cu iubita sa, scenarista Dylan Meyer. Cele două formează un cuplu din 2019. Kristen Stewart (31 de ani) a făcut anunțul în emisiunea The Howard Stern Show.

Anunț surpriză la Hollywood, făcut de actrița Kristen Stewart, care a dat de veste că s-a logodit cu scenarista Dylan Meyer.

„A fost foarte drăguț, s-a descurcat foarte bine. Ne căsătorim, se întâmplă”, i-a transmis actrița lui Howard Stern, gazda emisiunii.

Kristen Stewart a dat detalii despre nuntă

Aceasta a mai dezvăluit că își dorește o nuntă simplă, în Los Angeles, pentru a-și spune jurămintele. Actrița nu intenționează să poarte rochie de mireasă, ci mai degrabă o pereche de blugi şi un tricou vechi, pe care va fi imprimat un smoching. Nu o să lipsească nici petrecerea.

Povestea de dragoste dintre Kristen Stewart și iubita ei a început în 2019, după ce s-au întâlnit la petrecerea unor prieteni comuni. În trecut, Kristen Stewart a avut o relație de patru ani cu Robert Pattinson, colegul său de platou din “Twilight”. După cei doi s-au despărțit, actrița a anunțat că este lesbiană și nu a mai avut relații cu bărbați.

Înainte de a o întâlni pe actuala sa logodnică, aceasta a avut o relație cu modelul Stella Maxwell. Fanii actriţei o vor putea vedea în rolul prinţesei Diana în filmul „Spencer”. Producția va avea premiera în România la mijlocul lunii viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *