Prima pagină » International » Actriţa Evan Rachel Wood îl acuză pe Marilyn Manson de abuzuri sexuale!
Actriţa Evan Rachel Wood îl acuză pe Marilyn Manson de abuzuri sexuale!

Actriţa Evan Rachel Wood îl acuză pe Marilyn Manson de abuzuri sexuale!

02 feb. 2021, 11:29,
George Cristian în International

Actrița americană Evan Rachel Wood a susținut că celebrul Marilyn Manson a „abuzat-o oribil” de ea în timpul relației lor de trei ani. Manşon și Wood au început să se întâlnească în 2007 și s-au logodit în 2010, dar s-au despărțit mai târziu în acel an.

Manşon a negat acuzațiile, spunând că sunt „denaturări oribile ale realității”. Wood a spus anterior că este o supraviețuitoare a violului și a abuzurilor domestice, fără a numi persoană acuzată.

Loma Vista Recordings nu va mai colabora cu Marilyn Manson

În urma acuzațiilor lui Wood, Loma Vista Recordings – care a lansat cele mai recente albume ale lui Manson – a declarat într- o declarație pe Twitter că nu va mai lucra cu artistul și va înceta să promoveze ultimul său album „imediat”.

Rețeaua de televiziune americană Starz a declarat că apariția lui Manson în drama fantastică American Gods va fi eliminată dintr-un episod viitor. Luni, Wood a susținut că Manson a fost agresorul ei pentru prima dată printr-o declarație postată pe contul ei de Instagram.

„Numele abuzatorului meu este Brian Warner, cunoscut și în lume sub numele de Marilyn Manson”, a susținut actrița Westworld.

„A început să mă îngrijească când eram adolescentă și m-a abuzat oribil de ani de zile. Am fost spălata pe creier și manipulată”.

Ea a adăugat: „Am terminat de trăit cu frică de represalii, calomnii sau șantaj. Sunt aici pentru a-l expune pe acest om periculos și pentru a striga numeroasele industrii care l-au permis, înainte ca el să mai distrugă vieţi. Stau alături de numeroasele victime. care nu vor mai tăcea „.

Ce spune Marilyn Manson despre acuzații

Manson a răspuns acuzațiilor în propria sa postare de Instagram, luni seara, spunând: „Evident, arta și viața mea au fost de mult timp magneți pentru controverse, dar aceste afirmații recente despre mine sunt denaturări oribile ale realității”.

„Relațiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consensuale cu partenerii cu aceeași idee. Indiferent de modul – și de ce – alții aleg acum să denatureze trecutul, acesta este adevărul”, a adăugat el.

Câteva alte femei s-au prezentat luni prin intermediul platformelor de socializare pentru a face declarații similare acuzându-l pe Manson de abuz.

Ashley Walters spune că a lucrat pentru Manson cu normă întreagă ca asistent personal. Ea susține că „a fost frecvent violată” . Ea susține că Manson a oferit-o pentru întâlniri sexuale cu colaboratori și a continuat să o hărțuiască după încheierea relației lor profesionale. Ea spune că acum se luptă cu PTSD și depresie.

Gabriella, cunoscută și sub numele de artistă SourGirrrl, susține că Manson a legat-o în mod repetat și a violat-o. Ea susține că a forțat-o să ia droguri cu el și i-a cerut să facă un „pact de sânge” cu el tăindu-le ambele mâini cu sticlă spartă. Ea spune că a petrecut un Crăciun în spital după ce a încercat să se sinucidă și, de când s-a despărțit de el, a fost diagnosticat cu PTSD și încă suferă coșmaruri.

Sarah McNeilly susține că a fost aruncată împotriva zidului și Manson „a amenințat că-mi mă va bate cu o bată de baseball”. Ea susține că a fost încuiată în camere când a fost „nesupusă”, „și certată ore în șir” și a făcut-o să se simtă lipsită de valoare. Ea spune că acum suferă de PTSD și probleme de sănătate mintală.

Ashley Lindsay Morgan susține că „nu i s-a permis să mănânce, să nu doarmă sau să părăsească” casa lui Manson. Ea susține că Manson a tăiat-o și a ars-o. Ea spune că a rămas cu PTSD, anxietate și teroare nocturnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024