Prima pagină » Cultural » Actrița Daniela Nane, fostă Miss România, a făcut multe sacrificii de dragul carierei. Ce spune vedeta despre suferințele din viața privată

Actrița Daniela Nane, fostă Miss România, a făcut multe sacrificii de dragul carierei. Ce spune vedeta despre suferințele din viața privată

04 ian. 2023, 08:43,
în Cultural

Actrița Daniela Nane, fostă Miss România, a făcut multe sacrificii de dragul carierei. Artista a recunoscut că frumusețea sa a fost de multe ori un obstacol pe plan profesional, având parte de răutăți și invidii din partea celor din jur. Cu toate acestea, Daniela Nane a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis, acela de a ajunge o actriță faimoasă și apreciată de public. Iată ce spune vedeta despre suferințele din viața privată.

Actrița Daniela Nane, fosta Miss România, a făcut multe sacrificii de dragul carierei

Daniela Nane este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe din România. Aceasta are o carieră artistică impresionantă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. În anul 1991, Daniela Nane a câștigat titlul de Miss România și a cucerit inimile multora cu frumusețea sa răvășitoare. Cu toate acestea, vedeta a dezvăluit că nu mereu a ajutat-o aspectul fizic. Mai mult, actrița a fost ținta răutăților celor din jur.

,,Eu știu ce am trăit. De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pentru că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase. Și mă gândeam, vreți să vă povestesc viața mea? Faptul că arăți într-un fel nu te scutește de întâmplări nefericite. Dar, a trecut, asta e! (…)

Mi-a spus un profesor… O să te urască aproape toată lumea. Femeile te vor urî pentru că nu pot fi că tine, bărbații te vor urî pentru a nu au acces la tine. Mă gândeam, de ce să mă urască lumea, ce le-am făcut? Asta nu poate fi adevărat.”, a declarat vedeta.

Deși a avut parte de multe provocări în carieră și a făcut numeroase sacrificii, Daniela Nane se bucură în prezent de celebritate, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, Adrian Cioroianu. Actrița are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață și se consideră o norocoasă. Daniela Nane are un băiat din mariajul anterior, cu care se înțelege de minune.

Ce spune artista despre provocările din viața privată

Daniela Nane este o prezență răvășitoare în lumea artistică românească. La vârsta de 51 de ani, aceasta arată spectaculos și se mândrește cu o siluetă fără cusur. Vedeta a dezvăluit care sunt trucurile ei de înfrumusețare care o ajută să aibă un corp perfect.

„Nu pierd nopțile, muncesc cu drag și sunt tot timpul calmă și veselă. Mănânc ce-mi place, dar nu oricât și nu oricând. (…) Beau rar cafea și alcool, nu mănânc carne, în schimb îmi plac dulciurile. Dacă pun 2-3 kg, iau măsuri, țin o dietă ușoară, săracă în carbohidrați și fac tratamente corporale.”, a mărturisit vedeta.

Daniela Nane se dedică în prezent proiectelor sale artistice și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Actrița se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului, dar și a colegilor de breaslă.

„Din fericire, am ajuns la vârsta la care pot să-mi aleg proiectele în care să mă implic sau nu. Primesc propuneri și am libertatea de a alege dacă accept sau nu, așa că aleg doar ceea ce îmi place și mi se pare că mă reprezintă.”, a declarat artista.

Daniela Nane a avut parte de multe provocări în carieră și a făcut numeroase sacrificii pentru a ajunge o actriță celebră. În prezent, artista are o carieră impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *