Prima pagină » Cancan » Actrița Cristina Cioran a spus adevărul despre fiica sa: „Urlam și zbieram!”

Actrița Cristina Cioran a spus adevărul despre fiica sa: „Urlam și zbieram!”

06 oct. 2021, 09:41,
în Cancan

Actrița Cristina Cioran se află într-o situație disperată, după ce, în această vară, ea a născut prematur o fetiță, fiind însărcinată în luna a șaptea. Vedeta a povestit că la acel moment, travaliul a fost declanșat de o toxiinfecție alimentară. Din fericire, însă, după o perioadă de incetitudine, actrița se declară fericită că fetița ei este în afara oricărui pericol.

Cunoscuta actriță Cristina Cioran a devenit mamă pe 18 iulie 2021, după multe momente de chin. Acum, vedeta trece printr-o perioadă frumoasă a vieții sale, după ce și-a strâns fetița în brațe și a adus-o acasă. Și totuși, situația a fost mai grea decât s-ar fi crezut. Proaspăta mămică a dat detalii despre experiența prin care a trecut, povestind ce momente dificile a întâmpinat.

Actrița Cristina Cioran, în lacrimi la TV

Cristina Cioran a născut prematur în luna iulie din cauza unor probleme apărute în urma unei toxiinfecții. După naștere, fetița ei a stat intubată în spital timp de șase săptămâni, iar Cristina putea merge la ea doar când i se permitea. Micuța Ema a stat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din Constanța pentru a lua în greutate, iar acum este bine.

Actriței Cristina Cioran i-a fost greu să stea departe de fiica ei și spune că a trecut prin clipe de groază. Mai mult, nașterea a fost una extrem de grea, având în vedere că a avut loc înainte de termen. Actrița a mai povestit că ar fi luat o bacterie și așa a pățit ceva la stomac. Avea dureri mari, sângerări și a chemat de urgență salvarea.

Atunci, medicii au decis că este nevoie să nască, pentru că nu mai era cale de întoarcere. Cristina Cioran a crezut că lumea ei se sfârșește când și-a revenit după anestezie. Atunci a văzut că nu mai este nici însărcinată, dar nici nu are copilul alături de ea. În acele clipe se gândea la ce era mai rău, dar Dumnezeu a fost de partea ei și a micuței Ema.

Familia a ajutat-o pe Cristina Cioran să depășească momentele dificile

Actrița mărturisește că i-a fost teribil de greu să treacă peste acele momente, când fetița ei se afla intubată în spital. Mai mult, nimeni nu putea să-i spună cum va evolua starea ei de sănătate. Totuși, Cristina Cioran a precizat că familia a fost cea care a susținut-o din toate punctele de vedere și că datorită celor dragi a reușit să-și mențină psihicul bine.

Totodată, vedeta precizează că le este recunoscătoare fanilor care s-au gândit mereu la ea și i-au transmis cele mai bune gânduri cât timp a stat departe de fetița ei. În toată acea perioadă, a primit foarte multe mesaje din care și-a dat seama cât de iubită este. Mai mult, Cristina Cioran se pregătește acum de botez, deoarece fiica ei se simte bine în acest moment și este pregătită pentru acest pas. Ea a mai spus că și-a ales deja nașii, care sunt prietenii lor apropiați.

Cine este iubitul Cristinei Cioran

În urmă cu ceva timp, Cristina Cioran a făcut unele dezvăluiri inedite despre bărbatul care a reușit să o facă să se simtă cea mai specială femeie. Acesta se numește Alex Dobrescu și a făcut-o pe Cristina Cioran mamă pentru prima dată. Mai mult, bărbatul este mai mic decât ea cu șapte ani, dar diferența de vârstă nu reprezintă niciun imprediment în relația lor de iubire.

„Alex e mai mic cu şapte ani decât mine. Eu sunt foarte copilăroasă şi ne potrivim foarte bine. Poate că nu aveam nevoie de un bărbat mai mare decât mine”, a spus vedeta.

Totodată, cei doi plănuiseră să se căsătorească la începutul anului, însă au aflat că ea e însărcinată și au amânat evenimentul. Acum, cine știe, e posibil ca actrița Cristina Cioran să facă și cununia civilă odată cu botezul fetiței lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *