Prima pagină » Eveniment-Social » Actrița care a debutat în piesa „Hai să facem sex!” regizează un nou spectacol la Ateneul Național din Iași
Actrița care a debutat în piesa „Hai să facem sex!” regizează un nou spectacol la Ateneul Național din Iași

Actrița care a debutat în piesa „Hai să facem sex!” regizează un nou spectacol la Ateneul Național din Iași

01 mart. 2022, 07:45,
Anca Butuman în Eveniment-Social

De aproximativ 20 de ani, Erica Moldovan a jucat în sute de spectacole pe scena Ateneului Național din Iași, iar primul spectacol în care a jucat frumoasa actriță s-a numit „Hai să facem sex”. Marți, 1 martie 2022, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, are loc un nou spectacol la Ateneul Național din Iași, în regia Erica Moldovan.

Actrița care a debutat în piesa „Hai să facem sex!” regizează spectacolul :„Să vezi ce te spun lu’ mama” o replică, am putea spune, care stârnește adesea multe controverse în rândul cuplurilor actuale și nu numai. Erica Moldovan a debutat ca actriță în noiembrie 2006 pe scena Ateneului cu piesa „Hai sa facem sex”, regia Benoît Vitse, iar de atunci a ales să facă parte din cadrul acestei instituții. Prezentă la majoritatea evenimentelor caritabile, Erica Moldovan a ales să-și transpună dragostea ei față de scenă și de public într-o piesă unde majoritatea interpreților sunt elevi la actorie.

afisul piesei de teatru “sa vezi ce te spun lu’ mama”

Marți, 1 martie 2022, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, are loc un nou spectacol la Ateneul Național din Iași

Un nou spectacol la Ateneul Național: „Să vezi ce te spun lu’ mama”

emblema ateneului national din iasi

Spectacolul este inedit datorită parteneriatului dintre Ateneul Național din Iași și Colegiul Național de Arta “Octav Băncilă”

De aproximativ 20 de ani, Erica Moldovan a jucat în sute de spectacole pe scena ieșeană a Ateneului Național, iar primul spectacol în care a jucat frumoasa actriță s-a numit „Hai să facem sex”.

Marți, 1 martie 2022, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, are loc un nou spectacol la Ateneul Național din Iași în regia Erica Moldovan. Potrivit reprezentanților Ateneului Național ieșean „Să vezi ce te spun lu’ mama” este „replica ce sperie orice bărbat însurat, mai ales dacă știe că și are de ce să îi fie frică.” Textul este o adaptare modernă a celebrei piese „Croitorul doamnelor” a lui Georges Feydeau.

„O comedie bulevardieră despre viața conjugală pusă în pericol de diverse amantlâcuri. Acest lanț al slăbiciunilor amoroase este întrerupt de apariția neanunțată și de temut a mamei soacre, care vine să rezolve situația. Intersecțiile amoroase par să nu se mai termine, iar amanții sunt rând pe rând deconspirați și penalizați. În tot acest peisaj amoros și întortocheat îl întâlnim și pe Etienne (băiat în casă) care luptă din răsputeri la aplanarea tuturor conflictelor și, la pol opus, pe Bassinet, care încurcă toate ițele“, susțin reprezentanții Ateneului

erica moldovan

Regizoarea spectacolului Erica Moldovan cochetează atât cu rolurile din piesele de teatru cât şi cu producţiile de televiziune

Reprezentanții Ateneului ieșean: „Majoritatea interpreților sunt elevi la secția de actorie”

erica moldovan in rochie de mireasa

Frumoasa actriță trăiește o minunată poveste de dragoste cu artistul de la Opera Națională Română Iași

Parteneriatul dintre Ateneul Național și Colegiul Național de Arta “Octav Băncilă” din Iași creează inovație pe scena ieșeană.

„Majoritatea interpreților sunt elevi la secția de actorie, dar care reușesc să egaleze jocul actoricesc de performanță. Va lăsăm pe dvs sa “jurizați” prestația lor, dacă veți mai avea timp, printre hohote de râs”, adaugă reprezentanții Ateneului ieșean.

Spectacolul durează o oră, timp în care ne vom pierde în jocul actoricesc al tinerilor de la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”. În distribuție se numără: Sebastian Pricop, Iulian Lungu, Alexandra Paftală, Gelu Ciobotaru, Andrei Piu, Mălina Balcan, Daria Spetcu și Cosmina Gherasă.

Biletele noului spectacol la Ateneul Național sunt disponibile pe pagina www.ateneuiasi.ro sau la caseria Ateneului.

Regizoarea spectacolului Erica Ioana Moldovan cochetează atât cu rolurile din piesele de teatru cât şi cu producţiile de televiziune, iar de câțiva ani trăiește o minunată poveste de dragoste cu artistul de la Opera Națională Română Iași, Liviu-Mihai Chelariu alături de care și-a unit destinul în iulie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *