Prima pagină » International » Actorul Paul Rudd a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”. Cum a reacționat soția acestuia

Actorul Paul Rudd a fost desemnat „cel mai sexy bărbat în viață”. Cum a reacționat soția acestuia

10 nov. 2021, 14:21,
în International

Actorul Paul Rudd, cel care a jucat rolul principal în filmul „Ant-Man”, a primit titlul de „cel mai sexy bărbat în viață”. Desemnarea a fost făcută către o revistă internațională de succes.

Paul Stephen Rudd este actor și scenarist american. A avut roluri impresionante în numeroase filme artistice, dar și în seriale de televiziune. Paul a obținut performanțe în carieră în anul 1995, prin rolul pe care l-a avut în filmul Clueless. Ultima comedie apărută al cărei scenarist este și în care și joacă, „I love you man” (2009), a înregistrat de asemenea succes prin cele cinci nominalizări.

El primește adesea complimente pentru performanțele sale profesionale, iar recent revista „People” l-a numit „cel mai sexy bărbat în viață”. Pe această listă se află și alte nume de bărbați celebri: Idris Elba, George Clooney şi Bradley Cooper.

Din anul 2003, el este căsătorit cu Julie Yaeger (53 de ani).

Paul Rudd, „cel mai sexy bărbat în viață”! Soția acestuia: „O, au nimerit-o bine”

În vârstă de 52 de ani, actorul și scenaristul Paul Rudd are o carieră de peste 30 de ani în lumea cinematografică. Cu toate acestea, mare i-a fost mirarea când a aflat de desemnarea făcută de revita People. Iată ce a declarat:

”Sunt conştient suficient pentru a şti că, atunci când oamenii vor auzi că sunt ales pentru asta vor spune: “Ce?”. Ea a fost uluită. După câteva chicoteli şi şoc, ea a zis: “O, au nimerit-o bine”. Ceea ce a fost foarte drăguţ”, a spus el pentru publicație.

Acesta a glumit spunând că se aşteaptă ca viaţa lui să se schimbe radical, după ce a primit acest titlu fabulos.

“Sper că acum că voi fi în sfârşit invitat la unele dintre acele dineuri sexy cu Clooney, Pitt şi B. Jordan”, a declarat el. ”Şi cred că voi fi pe mult mai multe iahturi”, a adăugat actorul.

Paul Rudd a ajuns în atenția publicului odată cu interpretarea personajului Mike Hannigan, din serialul-fenomen „Friends”. Acesta a jucat rolul soțului lui Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), fiind un bărbat romantic și binevoitor. Mai târziu, a primit roluri mai complexe, în comedii precum “Knocked Up”, înainte de a-l juca pe Ant-Man în filmul cu supereroi din lumea Marvel, urmat de o continuare şi de apariţii în pielea aceluiaşi personaj în “Captain America: Civil War” şi “Avengers: Endgame”.

Rudd va putea fi văzut jucând alături de cei doi copii ai săi în “Ghostbusters: Afterlife” şi în serialul TV “The Shrink Next Door”.

Viața lui Paul Rudd

Paul Rudd are o căsnicie fericită, alături de Julie Yaeger, de 18 ani. Cei doi au împreună doi copii: un fiu pe nume Jack Sullivan (născut în 2006) și o fiică pe nume Darby ( născută în 2010). Paul și familia lui sunt evrei. Acest lucru a fost confirmat chiar de el: „Toată familia mea este evreică. Soția mea, Julie, este evreică – nu există nimeni în familia mea care să nu fie evreu”

Rudd a primit o stea pe Walk of Fame de la Hollywood pe 1 iulie 2015. Cu această ocazie, el a declarat:

„Îmi amintesc că eram un copil care mergeam pe acest bulevard, citeam numele și mă gândeam la ceea ce gândeau atât de multe milioane de oameni: cine este acesta? „, a spus Paul Rudd.

El este un susținător înfocat al Kansas City Royals, al Major League Baseball și al Kansas City Chiefs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *