Prima pagină » International » Actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui unic, a murit – VIDEO

Actorul Juan Joya Borja, cunoscut ca ”El Risitas”, celebru pentru râsul lui unic, a murit – VIDEO

29 apr. 2021, 11:52,
Elena Nicoleta BUJOR în International

Actorul și omul de televiziune Juan Joya Borja, care era cunoscut și sub numele de „El Risitas”, a decedat în Sevilla, Spania, la vârsta de doar 65 de ani.

Acesta a devenit cunoscut în toată lumea după ce râsul său unic s-a viralizat. Juan a fost filmat în cadrul unei emisiuni televizate, iar videoclipul apărut în anul 2007 s-a viralizat în mod neașteptat. Actorul povestea o întâmplare hilară din prima lui zi de lucru la un restaurant de lângă ocean.

El Risitas a fost transferat, miercuri după amiază, 28 aprilie 2021, de la Spitalul Caridad din Sevilla, unde era internat, la Spitalul Universitar Virgen del Rocío din Sevilia, după o recidivă bruscă a bolii sale, unde a murit câteva ore mai târziu. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

În luna septembrie a anului 2020, „El Risitas” a fost internat la Spitalul Caridad din Sevilla. La vârsta de 65 de ani, suferise deja o amputare a unuia dintre picioare, scrie sevilla.abc.es.

Popularul actor și comediant spaniol a ajuns faimos în jurul anului 2000, prin apariția la diferite programe precum „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde și-a povestit experiențele alături de defunctul „El Peíto”.

Râsul, glumele, personalitatea, caracterul, buna dispoziție și celebrul său slogan „cuñaooo” l-au făcut popular cu porecla „El Risitas”.

Prințul Philip, soțul reginei britanice Elisabeta a II-a, a murit

Un deces care a cauzat tristețe întregii lumi a fost acela al prințului Philip. soțul reginei britanice Elisabeta a II-a. Prințul Filip, soțul reginei Elisabeta a II-a și cel mai îndelung consort a oricărui monarh britanic, a murit la vârsta venerabilă de 99 de ani. În anii săi activi, prințul Philip a ajutat la stabilirea unui nou curs pentru monarhie sub o tânără regină.

Philip a petrecut nu mai puțin de 65 de ani susținând regina, retrăgându-se din rolul său public în anul 2017 și rămânând în mare parte departe de camerele de filmat. În anii săi activi, el a ajutat la stabilirea unui nou curs pentru monarhie sub o tânără regină, și a susținut cauzele de mediu, știința și tehnologia.

Prințul Filip a plecat la cele veșnice la vârsta de 99 de ani

Prințul Filip a murit pe data de 9 aprilie 2021. Ajuns la 99 de ani, prințul a fost un important pilon al Monarhiei Marii Britanii într-un moment extrem de dificil pe care aceasta l-a traversat după al doilea război mondial. Relația lui Philip cu tânăra prințesă Elisabeta a început ca o poveste de dragoste frumoasă.

„Ne comportăm ca și când ne-am fi aparținut unul de celălalt de ani de zile”, a scris Elizabeth într-o scrisoare către părinți la scurt timp după ce s-au căsătorit.

De-a lungul anilor, regina a recunoscut influența profundă a lui Philip asupra ei, numindu-l „puterea și rămânerea” într-un discurs la 50 de ani de la nunta lor, în 1997.

„Eu și întreaga sa familie, și aceasta și multe alte țări, îi datorăm o datorie mai mare decât ar pretinde vreodată sau vom ști vreodată”, a spus ea la acea vreme.

Prințul intens privat va fi probabil amintit pentru eforturile sale timpurii de a ajuta la modernizarea imaginii familiei regale într-o perioadă de mari schimbări pentru Marea Britanie și pentru lume, mai ales la începutul domniei Elisabetei în 1952.

„ Regina a moștenit de la tatăl ei un model de monarhie foarte lipsit de modă, de modă veche și ușor invizibil”, a spus Sarah Gristwood, istoric și autorul cărții „Elizabeth: Regina și coroana”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *