Prima pagină » Magazin » Actorul iesean Adrian Paduraru, facut TATA de judecatori. Acum are de platit pensie alimentara!
Actorul iesean Adrian Paduraru, facut TATA de judecatori. Acum are de platit pensie alimentara!

Actorul iesean Adrian Paduraru, facut TATA de judecatori. Acum are de platit pensie alimentara!

11 feb. 2014, 15:12,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:417133;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Adrian Paduraru a refuzat de la bun inceput sa-si recunoasca fiul pe care il are cu Silvia Lungeanu. In aceste conditii, actorul a fost adus in fata instantei de mama copilului.

Silvia Lungeanu a castigat procesul de paternitate cu actorul, sentinta de la sfarsitul anului trecut fiind una definitiva. Astfel, chiar daca nu a vrut sa-si recunoasca baietelul, Andrei Cristian, in varsta de 6 ani si jumatate, care ii seamana leit, Adrian Paduraru este obligat sa plateasca pensie alimentara.

Adrian Paduraru nu si-a cautat niciodata copilul, insa in mai 2012 actorul a dat nas in nas cu pustiul, la premiera filmului „Iubire elena”. Nestiind cine e micutul, actorul, care statea la intrarea in cinematograf, l-a luat in brate ca sa nu fie calcat in picioare de oameni.

Cand a realizat cine este baietelul, martorii spun ca Adrian Paduraru s-a albit la fata si s-a facut ca vorbeste la telefon, cand pustiul a incercat sa schimbe cateva cuvinte cu el.

Afectat de intalnirea neprogramata, Adrian Paduraru a plecat intempestiv de la premiera, chiar daca urma sa urce pe scena sa tina un discurs. Interesant este ca Andrei Cristian nici macar nu venise cu mama lui, ci cu o prietena a ei.

Adrian Paduraru si Silvia Lungeanu s-au cunoscut in 2006 la Festivalul „Crizantema de aur” de la Targoviste. La scurt timp, s-a infiripat o poveste de dragoste, care a durat 8 luni.

Din relatia celor doi a rezultat un baietel. Cand a aflat de sarcina Silviei, actorul s-a refugiat in bratele Mioarei Mantale, pe atunci prefect al Capitalei.

Suparata pe Adrian ca nu vrea sa-si recunoasca fiul, Silvia l-a dat in judecata, in urma cu sase ani.

Actorul mai are o fiica, din casnicia cu actrita Georgeta Burdujan, care i-a intentat proces de divort, dupa ce a aflat din presa ca este inselata cu Mioara Mantale si Silvia Lungeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 septembrie 2024
28 septembrie 2024