Prima pagină » International » Actorul Dwayne ”The Rock” Johnson: ”Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, alături de soţie şi copii” – VIDEO

Actorul Dwayne ”The Rock” Johnson: ”Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, alături de soţie şi copii” – VIDEO

03 sept. 2020, 10:04,
Elena Nicoleta Bujor, în International

Actorul Dwayne Johnson zis și „The Rock” a fost diagnosticat cu noul coronavirus. De asemenea, soţia şi cei doi copii ai săi au fost testați pozitiv cu virusul Covid-19. Fostul luptător de wresling susține că ar fi luat virusul prin intermediul unor cunoștinte apropiate ale familiei.

Actorul Dwayne ”The Rock” Johnson a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Deși soţia sa şi cele două fetiţe, Tiana şi Jasmine, s-au vindecat, actorul trage un semnal de alarmă asupra riscurilor la care persoanele se expun în momentul în care când nu iau măsurile de protecție necesare pentru a preveni contactarea virusului SARS-CoV-2.

”Pot să vă spun că că au fost cele mai dificile și mai provocatoare momente pe care a trebuit să le îndurăm ca familie. Inclusiv în ceea ce mă privește – și am trecut prin multe”, spune ”The Rock”.

”Gata. Suntem de cealaltă parte a bolii, nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului – sănătoși”, a mai anunțat actorul.

Cum au contactat virusul. Ce a declarat „The Rock”

Cel mai bine remunerat actor din lume și fost luptător de wrestling a ținut să precizeze faptul că el, soția și cele două fiice au contactat virusul, în ciuda faptului că sunt extrem de „disciplinați” cu privire la regulile de protecție impuse pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

Acesta a ținut să adauge că testele pozitive sunt „o lovitură în stomac”.

Acum, a continuat el, „suntem la celălalt capăt și nu mai suntem contagioși. Slavă Domnului, suntem sănătoși”.

Dwayne Johnson, în vârstă de 48 de ani, soția sa Lauren, în vârstă de 35 de ani, și fiicele lor Jasmine și Tiana, în vârstă de patru ani, au fost testați pozitiv la acest virus în urmă cu circa două săptămâni și jumătate.

Virusul l-au contactat de la „prieteni de familie foarte apropiați” care, la rândul lor, nu știau că au fost infectați.

„Pot să vă spun că acesta a fost unul dintre cele mai provocatoare și dificile lucruri pe care am trebuit să le suportăm vreodată ca familie”, a spus Johnson într-un videoclip postat pe contul său de Instagram.

„Testarea pozitivă pentru Covid-19 este mult diferită față de depășirea rănilor urâte cu care m-am confruntat în cariera mea sportivă”, a adăugat el.

„Prioritatea mea numărul unu este să-mi protejez întotdeauna familia. Ne numărăm binecuvântările acum, pentru că suntem conștienți de faptul că este cazul să ajungeți la celălalt capăt al Covid-19 mai puternic și mai sănătos”, a spus Johnson.

„Nu are nimic de-a face cu politica. Poartă-ți masca. Este un fapt. Și este ceea ce trebuie făcut”, a conchis The Rock.

Dwayne Johnson i-a luat urmele tatălui său Rocky și a devenit luptător profesionist, având și o stea a World Wrestling Entertainment (WWE).

A avut un succes imens în acest sport înainte de a intra în lumea actoriei, unde a jucat în filme de succes precum The Scorpion King, Fast & Furious 6, Baywatch și franciza Jumanji.

Fostul luptător ar fi câștigat nu mai puțin de 87,5 milioane de dolari (67 milioane de lire sterline) în ultimul an, inclusiv 23,5 milioane de dolari pentru thriller-ul Netflix Red Notice, scrie BBC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *