Prima pagină » National » Actorul de stand-up Micutzu, atacat pe Calea Victoriei din București! A fost dus la sediul Poliției – FOTO, VIDEO

Actorul de stand-up Micutzu, atacat pe Calea Victoriei din București! A fost dus la sediul Poliției – FOTO, VIDEO

16 aug. 2021, 12:30,
în National

Scandal uriaș, noaptea trecută, în Capitală! Celebrul arist de stand-up comedy Micutzu, pe numele său Cosmin Nedelcu, a fost dus la secție după ce, la finalul unui spectacol, a fost implicat într-un scandal.

Scandal pe Calea Victoriei, din Capitală! Geamul unei terase a fost spart, în urma unei altercații în care au fost implicați mai mulți bărbați, între care și actorul de stand-up Cosmin Nedelcu, cel care este cunoscut sub numele de Micutzu.

Noaptea trecută, Micutzu, iubita să și un amic au depus reclamație și au dat declarații la sediul Secției 1 despre episodul din Calea Victoriei.

Potrivit acestora, în timp ce se aflau la terasă, mai mulți tineri dintr-un grup au început să-i adreseze actorului injurii. La un moment dat, unul dintre ei a aruncat cu o sticlă spre Micutzu.

Din fericire, acesta nu a fost lovit pentru că s-a ferit, din reflex, dar s-a spart geamul unei terase.

S-a deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, lovire și alte violențe. Patru persoane au fost audiate și amendate cu câte 200 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *