Prima pagină » Actualitate » Actorul de la Hollywood Michael Newman, renumit pentru rolul său din serialul iconic „Baywatch”, a murit

Actorul de la Hollywood Michael Newman, renumit pentru rolul său din serialul iconic „Baywatch”, a murit

22 oct. 2024, 23:03,
Redacția BZI în Actualitate

Actorul de la Hollywood Michael Newman, renumit pentru rolul său din serialul iconic „Baywatch”, a decedat la 68 de ani, conform publicației britanice Daily Mail. Newman a fost unic în distribuția „Baywatch”, având experiență reală ca salvamar.

Cariera sa în actorie a fost marcată de interpretarea sa de salvamar în celebrul serial, alături de staruri precum Pamela Anderson și Carmen Electra. Potrivit PageSix, Newman a murit din cauza complicațiilor generate de boala Parkinson, diagnosticată pentru prima dată în 2006, când avea 50 de ani.

El a apărut în 150 de episoade ale „Baywatch”

El a apărut în 150 de episoade ale „Baywatch”, având astfel cele mai multe apariții din întreaga distribuție, cu excepția lui David Hasselhoff. De asemenea, Newman a lucrat ca pompier cu normă întreagă în perioada în care filma serialul. Lupta sa cu Parkinson a fost abordată și în documentarul recent „Baywatch: Moment in the Sun”.Î

ntr-un interviu acordat revistei People în luna august, Newman a spus: „Această boală terminală mi-a oferit mult timp de reflecție, pe care poate că nu l-aș fi dorit, dar m-a ajutat să dobândesc înțelepciune.”

El a continuat: „Corpul meu s-a schimbat atât de încet încât abia dacă observ, dar știu constant că boala Parkinson este acum centrul vieții mele.” Newman a adăugat: „Prețuiesc zilele în care pot fi alături de familie și prieteni. Privesc viața cu seriozitate.”

„Baywatch”, serialul care l-a făcut celebru, a fost difuzat din 1989 până în 2001,

„Baywatch”, serialul care l-a făcut celebru, a fost difuzat din 1989 până în 2001, având numeroase spin-off-uri și un film cu Priyanka Chopra. În plus, Newman a avut o apariție în filmul „Enemy Action” din 1999, alături de C. Thomas Howell și Louis Mandylor, un thriller despre doi ofițeri ai Forțelor Aeriene care urmăresc o bombă inteligentă furată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`