Prima pagină » Cultural » Actorul Andrei Ivan are o iubită superbă. Cine este femeia care i-a cucerit inima faimosului artist

Actorul Andrei Ivan are o iubită superbă. Cine este femeia care i-a cucerit inima faimosului artist

13 mart. 2023, 10:20,
în Cultural

Actorul Andrei Ivan are o iubită superbă. Tânărul care joacă în serialul ,,Lia – soția soțului meu” are o carieră de succes, iar în viața privată este mai fericit ca oricând. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenera sa pe care a cunoscut-o pe când erau studenți la Teatru. Iată cine este femeia care i-a cucerit inima faimosului artist.

Actorul Andrei Ivan are o iubită superbă

Andrei Ivan este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta cucerește publicul cu personajele sale memorabile și energia debordantă. Artistul se bucură din plin de succes la vârsta de 30 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, Andrei Ivan radiază de fericire alături de iubita sa, Ana Bodea, tot actriță.

Cei doi formează un cuplu discret și și țin relația cât mai departe de ochii curioșilor. Pe rețelele de socializare aceștia postează fotografii în ipostaze tandre, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Andrei Ivan are planuri mărețe de viitor cu iubita sa celebră, Ana Bodea, pe care a cunoscut-o pe vremea când erau amândoi studenți la Teatru.

,,Ne-am cunoscut înainte să dea ea la teatru, şi, după aceea, la facultate. Era anul I, eu eram în anul al III-lea. Sincer, am vrut să o ajut, mai ales că aveam nişte prieteni comuni. Aşa, cumva, am ajuns să luăm legătura. În actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere!”, a precizat actorul.

Andrei Ivan și iubita sa, Ana Bodea, sunt mai fericiți ca oricând și fac furori de fiecare dată câd apar împreună la tv sau la evenimentele mondene. O altă actriță celebră care se bucură din plin de aprecierea publicului este Iulia Dumitru. Partenera de viață a lui Bebe Cotimanis se mândrește cu o carieră de succes și se află într-o formă fizică de invidiat.

Ce spune partenera artistului despre provocările din viața de cuplu

Andrei Ivan și Ana Bodea trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar faptul că sunt împreună și la muncă îi ajută în relația lor. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. Ana Bodea se mândrește cu iubitul ei care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

,,Eu iubesc la fel ca Lia şi cel pe care îl iubesc este şi el cu noi la filmări, joacă şi el în acest serial.”, a declarat iubita lui Andrei Ivan.

Ana Bodea se bucură de un succes impresionant în carieră, iar rolul său din serialul ,,Lia – soția soțului meu” reprezintă o adevărată provocare pentru tânăra actriță.

„E foarte frumos să fii Lia. Doamna producătoare Ruxandra Ion, scenariştii şi regizorii au vrut să se inspire din povestea mea de viaţă. Am făcut balet timp de 16 ani. Şi, în ultimii patru am dansat chiar la Teatrul Bolşoi din Moscova. Am urmat cursurile academiei de acolo.”, a mai precizat artista.

Andrei Ivan și Ana Bodea formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața privată și radiază de fericire împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`