Prima pagină » Local » Activitatea de la clubul Fratelli din Iaşi a fost suspendată din cauza petrecerii cu sute de tineri – VIDEO
Activitatea de la clubul Fratelli din Iaşi a fost suspendată din cauza petrecerii cu sute de tineri - VIDEO

Activitatea de la clubul Fratelli din Iaşi a fost suspendată din cauza petrecerii cu sute de tineri – VIDEO

05 feb. 2022, 13:38,
în Local

Activitatea de la clubul Fratelli din Iaşi a fost suspendată pe o perioadă de 15 zile, începând cu data de 30 ianuarie 2022, din cauza petrecerii cu sute de tineri. De asemenea, patronii clubului Fratelli au fost amendați cu suma de 5.000 de lei, după ce sute de persoane s-au înghesuit în noaptea de sâmbătă spre duminică la clubul din zona centrală, deși localul nu ar trebui să funcționeze în perioada aceasta, conform Hotărârii de Guvern nr. 34/2022, privind prelungirea stării de alertă

În plin val 5 al pandemiei de Covid-19, într-un club de fițe din municipiul Iași se sfidează orice regulă. Sute de tineri s-au înghesuit în noaptea de sâmbătă spre duminică (29, spre 30 ianuarie 2022) în clubul Fratelli, din zona centrală a orașului.

Deși activitatea cluburilor și discotecilor este restricționată, conform Hotărârii de Guvern nr. 34/2022, patronii clubului nu au ținut cont de nicio regulă.

Petrecere ilegală la clubul Fratelli, din Iași, în plină pandemie

La finalul săptămânii trecute, în clubul din Iași a avut loc o petrecere în toată regula. Sute de tineri erau în incinta clubului din zona centrală, asta deși activitatea este restricționată din cauza pandemiei. Valul 5 de Covid-19 a făcut ca Guvernul să emită o hotărâre prin care a limitat accesul în incinta cluburilor. Astfel, articolul 6, alin. 13, din HG nr. 34/2022 arată că „activitatea în baruri, cluburi şi discoteci este interzisă”.

Totuși, cei de la Fratelli nu au ținut cont de nicio regulă și au organizat o petrecere la care a intrat cine a vrut. Nu este pentru prima oară când patronii Bogdan Gheorghiu și Cătălin Leahu nu respectă nicio regulă impusă de pandemia de Covid-19, așa cum s-a întâmplat în luna iulie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *