Prima pagină » Local » Acțiune fulger! Polițiștii din Iași au ridicat doi infractori de pe Aeroportul Henri Coandă din București! Au furat o sumă consistentă dintr-o mașină parcată (EXCLUSIV)
Acțiune fulger! Polițiștii din Iași au ridicat doi infractori de pe Aeroportul Henri Coandă din București! Au furat o sumă consistentă dintr-o mașină parcată (EXCLUSIV)

Acțiune fulger! Polițiștii din Iași au ridicat doi infractori de pe Aeroportul Henri Coandă din București! Au furat o sumă consistentă dintr-o mașină parcată (EXCLUSIV)

14 sept. 2022, 02:00,
Dragos Savin în Local

Doi infractori au fost ridicați de pe Aeroportul Henri Coandă din București de către polițiștii ieșeni. Ambii ar fi spart o mașină pe o stradă din municipiul Iași de unde ar fi furat o sumă consistentă

Doi infractori au fost ridicați de polițiștii din Iași de pe un aeroport din București. Zilele trecute, Marian Colac și Alexandru Pițai au fost prinși de către polițiștii ieșeni după ce au aterizat. Cei doi ar fi spart un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Iași de unde au furat câteva mii de lei. Ulterior, s-au făcut nevăzuți. După mai multe săptămâni de verificări, oamenii legii au reușit să-i identifice și mai apoi să-i prindă pe cei doi infractori. Odată ce au fost aduși la Iași pentru cercetări, ambii au fost reținuți pentru 24 de ore.

După ce au ajuns la Iași au fost reținuți pentru 24 de ore

Agenții i-au reținut, iar mai apoi i-au dus în fața judecătorilor.

„Polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au identificat doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de furt. Din cercetările efectuale până în prezent a rezultat faptul că, la data de 23 iunie, aceștia ar fi sustras aproximativ 4.600 de lei dintr-un autovehicul parcat pe raza municipiului Iași. La data de 8 septembrie cei doi bărbați au fost depistați pe Aeroportul Henri Coandă din București și conduși la cercetări. În baza probatoriului administrat în cauză cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Arestați preventiv pentru 30 de zile

Ulterior, cei doi au fost prezentați în fața judecătorilor care au decis arestarea lor preventivă.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului Colac Marian pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data punerii efective în executare a mandatului de arestare preventivă. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Colac Marian. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Piţai Alexandru pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data punerii efective în executare a mandatului de arestare preventivă. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Piţai Alexandru”, au decis magistrații ieșeni.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei doi infractori ridicați de pe Aeroportul Henri Coandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`