Prima pagină » Local » Acțiune-fulger a anchetatorilor! Tânăr ieșean, pus pe burtă de „mascați”! Individul, prins cu droguri de risc și mare risc asupra sa!
Acțiune-fulger a anchetatorilor! Tânăr ieșean, pus pe burtă de

Acțiune-fulger a anchetatorilor! Tânăr ieșean, pus pe burtă de „mascați”! Individul, prins cu droguri de risc și mare risc asupra sa!

26 nov. 2020, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Un tânăr ieșean a fost pedepsit de magistrați, după ce a fost acuzat de trafic de droguri de risc și de mare risc. Judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat ieri pe Andrei Robert Andriazi la 3 ani și 6 luni de închisoare. Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași au afirmat că individul a fost prins în flagrant având asupra lui câteva grame de canabis și peste 20 de comprimate MDMA

Acțiune-fulger a anchetatorilor! Un tânăr ieșean a fost pus pe burtă de „mascați”! Individul a fost prins în flagrant cu droguri de risc și mare risc asupra sa.
În urma acțiunii, tânărul a fost audiat, cercetat, trimis în judecată, iar, ieri, acesta a fos condamnat de prima instanță. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Andrei Robert Andriazi la 3 ani și 6 luni de închisoare, pentru trafic de droguri de risc și de mare risc. De asemenea, instanța a dispus confiscarea de la tânăr a cantității de droguri descoperite de anchetatori asupra sa. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Andrei Robert Andriazi, acuzat de trafic de droguri de risc și de mare risc

Procesul lui Andrei Robert Andriazi a început pe data de 11 martie 2020. La data respectivă, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași l-au trimis în judecată pe tânăr, sub acuzațiile de trafic de droguri de risc și de mare risc. Asta, după ce Andrei Robert Andriazi a fost reținut și, mai apoi, arestat, încă de pe data de 9 ianuarie 2020.
Conform anchetatorilor ieșeni, la începutul acestui an, tânărul a fost prins în flagrant având asupra sa 23 de comprimate MDMA (3,4-metilendioxi-N-metilamfetamina este o substanță psihoactivă empatogenă din familia amfetaminelor, fiind întâlnită de obicei sub forma de tablete sau capsule denumite generic ecstasy). De asemenea, oamenii legii au descoperit la acesta aproximativ 13 grame de canabis, precum și suma de 773 de lei.

Acțiune-fulger a anchetatorilor: tânăr ieșean, pus pe burtă de „mascați”!

Anchetatorii ieșeni au avut o informație conform căreia tânărul ar fi avut droguri asupra sa. Așa că oamenii legii au organizat o acțiune-fulger. Astfel, Andrei Robert Andriazi a fost prins cu droguri și bani asupra sa. Acesta a fost ridicat și dus la audieri. La scurt timp, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Iași l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore.

Ulterior, anchetatorii ieșeni au propus arestarea individului pentru 30 de zile, sub acuzațiile amintite. Judecătorii au admis cererea formulată de oamenii legii, iar tânărul a fost arestat. Acum, urmează a se vedea dacă sentința emisă de Tribunalul Iași în acest caz de trafic de droguri va fi sau nu contestată. În eventualitatea în care se va întâmpla acest lucru, urmează ca judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu individul. De remarcat este faptul că, în ultimul an, autoritățile au descoperit tot mai multe cazuri de acest gen. Astfel, zeci de ieșeni au fost audiați, cercetați, reținuți, trimiși în judecată sau condamnați pentru trafic de droguri. Aãadar, recent, chiar doi soți din județul Iași au ajuns în fața magistraților, fiind acuzați că au înființat la domiciliu o cultură de canabis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *