Prima pagină » Local » Acțiune de imagine a PSD Iași! Maricel Popa și Bogdan Balanișcu s-au făcut că strâng gunoaie de pe dealul Cetățuia- FOTO

Acțiune de imagine a PSD Iași! Maricel Popa și Bogdan Balanișcu s-au făcut că strâng gunoaie de pe dealul Cetățuia- FOTO

18 apr. 2022, 02:00, 6 ,
Vlad Rotaru, în Local

O nouă acțiune de imagine a PSD Iași, organizație condusă de Maricel Popa și Bogdan Balanișcu, pe dealurile din jurul municipiului. După ce s-au lipit la acțiunile de plantare copaci organizate de Direcția Silvică, cei de la PSD Iași s-au făcut că strâng gunoaiele adunate prin păduri. Totul pentru a atrage câteva procente electorale în plus

Capii organizației PSD Iași au ajuns avizi după imagine publică. În condițiile în care nu mai fac nimic pentru ieșeni, nu mai au inițiative în Parlament sau în Guvernul României, liderii filialei PSD Iași caută să obțină noi procente electorale prin diverse exerciții de imagine. După ce au acaparat o acțiune derulată de Direcția Silvică Iași, social-democrații au schimbat registrul și au ținut să organizeze o campanie de ecologizare a dealului Cetățuia din municipiu.

Maricel Popa, liderul PSD Iași, disperat după imagine publică

S-a ajuns ca Maricel Popa, președintele organizației județene PSD Iași, și Bogdan Balanișcu, președintele interimar de la municipiu, și secretar de stat la Ministerul Mediului, să arate că au ecologizat zona din jurul orașului. Doar că aceștia nu au strâns aproape nimic din pădurea Cetățuia, ci dimpotrivă. Oamenii din jurul lor au arătat cum liderii PSD au venit pregătiți cu saci plini de deșeuri, au făcut câteva poze pentru rețelele de socializare, după care au plecat liniștiți. Totuși, au ținut să facă o sumedenie de fotografii în pădurea de la Cetățuia. Din acestea se poate observa cum Maricel Popa apare doar la pozele de final, cu sacii respectivi strânși. La fel a făcut și prefectul Bogdan Cojocaru, cel care poate fi observat doar în pozele de final.

Acțiunea pesediștilor de la Iași a fost făcută sub umbrela unui proiect ”Curățăm România”, demarat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Doar că cei de la PSD Iași s-au făcut numai că strâng deșeurile abandonate în pădurea Cetățuia, totul pentru câteva procente electorale.

Maricel Popa a confiscat împădurirea din Răducăneni

La începutul lunii aprilie 2022, Direcția Silvică Iași a organizat o acțiune de împădurire în comuna Răducăneni. La acțiune urmau să participe voluntari, primari din comunele învecinate și angajați ai Direcției. Totuși, președintele PSD Iași, Maricel Popa, s-a gândit că nu ar fi rău să „bage capul în poză“ și să se laude cu plantarea copacilor. Împăduririle erau stabilite de către Direcția Silvică Iași împreună cu Ocolul Silvic Răducăneni, însă liderul social-democraților ieșeni „s-a oferit voluntar“, alături de câțiva apropiați din partid, și a mers la plantat copaci.

Prin această acțiune, senatorul PSD Maricel Popa și cei câțiva membri social-democrați au ținut să evidențieze faptul că ajută mediul, fără a scoate însă vreun leu din buzunar. Liderul PSD Iași, Maricel Popa, trebuie să arate că muncește pentru ieșeni în Parlamentul României, însă acesta nu face nimic altceva decât să-și bată joc de alegători.

Comentarii
  • Plânge Ostaficiuc că este în afara jocului. Mediocrul acesta trebuia fugărit de mult de la conducerea filialei, a călcat pe cadavre ca să ajungă în funcții politice și administrative, la trădat inclusiv pe Gh. Nichita, turnând la SRI ca să nu intre el la pârnaie.
    MARIUS nici nu știi/ cât de mic ai să devii./

  • Văd in poze pe arogantul director de la casa studenților , cel mai infect caracter , o sa aveți 5 procente la Iași

  • Smekeru de karton cu haini di firma

    Vad in poze doar gunoaie

  • Eu il vad pe domnul Florea Costica, care e bun de munca, dar de 3 luni sta doar in medicale si nu de prezinta la locul de munca, adica la Posta Romana. Cica are probleme cu inima…

  • Pe gunoaiele astea din poza le strange cineva? Cred ca e datoria noastra la alegeri

  • Doar gunoaie! Astia ne asigura viitorul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *