Prima pagină » Sporturi » ACS Power Box a fost gazda unui sparring de nivelul unui concurs oficial

ACS Power Box a fost gazda unui sparring de nivelul unui concurs oficial

06 iun. 2022, 08:04,
în Sporturi

În acest weekend, la Iași, în comuna Lețcani, au avut loc o serie de meciuri de pregătire la inițiativa lui Radu Alex Romanțov, antrenor la ACS Power Box. Cluburile presente la eveniment au fost CSM Botoșani, ACS Valea Lupului, Gym Box Iași, Next Level și clubul gazdă, ACS Power Box.

Sportivii care au urcat în ring au căutat să își etaleze bagajul de cunoștinte tehnico-tactice oferind un spectacol inedit.

ACS Power Box, gazda unui sparring la cel mai înalt nivel

În cadrul evenimentului au participat peste 70 de sportivi, debutanți sau medaliați la competițiile interne. Sub atenta privire a antrenorilor Radu Alex Romanțov (ACS Power Box), Larisa Roșu (CSM Botoșani), Mocanu Daniel (Gym Box), Cornel Barbu și Petrică Nechițel (Next Level) și Ion Băetu (ACS Valea Lupului), pugiliștii au oferit o serie de meciuri de calitate.

Printre copiii ce s-au remarcat în cadrul evenimentului, merită menționați Mirghiligiu Mihai, Cornel Botezatu, Iulian Mangalagiu, toți sportivii medaliați în cadrul competițiilor interne. O figură frumoasă au făcut și Pătrăuș Vlad, Bianca Ignat și Otravă Ionuț.

“Consider că a fost un eveniment extrem de reușit unde toate cluburile participante și-au putut verifica valoarea și nivelul de pregătire al sportivilor. Deși am organizat acest sparring în perioada Campionatului Național de juniori de la Brăila, ne-am bucurat de prezența a peste 70 de sportivi. Sper ca pe viitor să pot aduna tot mai mulți participanți pentru a reuși să evoluăm și să ne testăm sportivii pe care îi avem în cadrul cluburilor.

Vreau să le mulțumesc antrenorilor și sportivilor prezenți la acest sparring și îmi dores ca pe viitor să adunăm cât mai multe cluburi la astfel de evenimente”, a declarat Radu Alex Romanțov, antrenor la ACS Power Box.

Cum a luat ființă clubul ACS Power Box

Alex Romanțov este instructor sportiv din 2014, iar de patru ani s-a specializat în box. În anul 2020 a înființat clubul A.C.S. Power Box. Cei care sunt interesați să ia lecții de box la sala din Cucuteni, comuna Lețcani, trebuie să plătească un abonament de maximum 200 de lei pe lună, iar copiii ce vor ajunge să facă performanță sunt scutiți de orice taxă.

„Fac totul din pasiune, pentru că iubesc boxul. Dacă nu l-aș fi iubit, nu cred că investeam nici măcar un leu în acest sport. Am fost sportiv de performanță, dar din păcate nu am putut performa, deoarece părinții mei nu și-au permis să mă susțină financiar. Am făcut multe sacrificii ca să deschid o sală de box chiar în curtea mea”, a mai adăugat Radu Alex Romantov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024