Prima pagină » Radio » Actualitate » Acestea sunt primele si singurele imagini topless cu Mihaela Radulescu. Cum arata, de fapt, in realitate! Vei ramane uimit

Acestea sunt primele si singurele imagini topless cu Mihaela Radulescu. Cum arata, de fapt, in realitate! Vei ramane uimit

14 dec. 2016, 20:05,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:584938;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Mihaela Radulescu este o vedeta fara inhibitii. Are un corp perfect, deci este de inteles. Doar ca, desi isi delecteaza fanii cu multe poze in care apare imbracate sumar, niciodata nu lasa descoperit atit de mult cit ar vrea acestia.

In trecut, Raduleasca a pozat in Playboy, iar acele poze ramin de colectie pentru toti barbatii din Romania si nu numai. Desi circotasii spuneau ca ar avea sinii lasati, realitatea e cu totul alta. Sinii ei sint foarte fermi, rezultatul orelor in sir petrecute de vedeta la sala. Dar si a regimului alimentar echilibrat.

Mihaela Radulescu este impreuna cu Felix Baumgartner 2014, dupa ce s-a despartit de Dani Otil. Este mama unui baiat, pe nume Ayan, pe care il are dintr-o casatorie anterioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 septembrie 2024
28 septembrie 2024