Prima pagină » Actualitate » Aceste tipuri de carne măcelarii nu le cumpără din supermarket! Explicațiile te vor face să te gândești de două ori înainte a le achiziționa
Aceste tipuri de carne măcelarii nu le cumpără din supermarket! Explicațiile te vor face să te gândești de două ori înainte a le achiziționa

Aceste tipuri de carne măcelarii nu le cumpără din supermarket! Explicațiile te vor face să te gândești de două ori înainte a le achiziționa

27 aug. 2024, 08:59,
în Actualitate

Multă lume care consumă carne și caută ingrediente pentru cină aleg să-și facă cumpărăturile de la măcelăriei sau la de la raionul frigorific ale supermarketurilor. Chiar dacă este cel mai convenabil și accesibil mod de a vă aproviziona cu proteine, ar trebui să știți care tipuri de carne măcelarii nu le cumpără din supermarket.

Aceste tipuri de carne măcelarii nu le cumpără din supermarket!

Măcelarii profesioniști sunt de părere, legat de calitatea cărnii disponibile dintr-un magazin alimentar sau supermarket, că aceasta se situează adesea sub standardul pe care îl veți găsi la măcelăriile specializate în produse animale bine aprovizionate.

„Principala diferență dintre o măcelărie și un magazin alimentar este atenția la detalii pe care o oferă o măcelărie, începând cu prioritizarea calității aprovizionării în detrimentul prețului”, a declarat Mike Saperstein, coproprietar al Sunshine Provisions din Florida de Sud.

Cumpărarea de carne de la măcelarii de specialitate poate fi mai costisitoare, prețurile fiind mai mari.

„Micile măcelării din întreaga țară depun o muncă suplimentară pentru a găsi ferme care au grijă de pământ și de animale, ceea ce face ca produsul să fie mai bun pentru dumneavoastră și mai gustos”, a precizat Mike Saperstein.

Mai mult, măcelarii specializați au abilitățile necesare pentru a tăia carnea cu mai multă precizie decât colegii lor din magazinele alimentare.

Ce carne ar trebui luată din măcelării

Măcelarii profesioniști au recunoscut că majoritatea cumpărătorilor americani vor cumpăra carne de la magazinul alimentar la un moment dat și că, în general, pot obține produse satisfăcătoare în acest mod.

Totuși, pentru următoarele cinci bucăți de carne și produse legate de carne, măcelarii vă îndeamnă să evitați supermarketul și să vizitați în schimb o măcelărie.

Chiar dacă o carne tocată tinde să fie mai ieftină decât bucățile de calitate superioară și este folosită de obicei pentru mâncăruri precum burgerii, chiftelele și chiftelele, care implică alte ingrediente și garnituri care ascund aroma cărnii, măcelarii recomandă cumpărarea acesteia din măcelăriilor și nu din magazinele alimentare.

Măcelăriile specializate își procură carnea de la furnizori mai mici, astfel încât știu cum sunt crescute animalele, cum este prelucrată carnea și ce anume intră în compoziția fiecărui amestec de carne tocată.

În ultima vreme, magazinele alimentare și-au intensificat activitatea în ceea ce privește fructele de mare, o mulțime de măcelării din magazine oferind pește și crustacee pe care le anunță ca fiind „proaspete”.

Dar, cu excepția cazului în care cumpărați de la un magazin alimentar care se află foarte aproape de un corp de apă, măcelarii sunt de părere că merită să vă îndoiți de „prospețimea” fructelor de mare din magazinele alimentare.

Carnea de vită maturată este iubită de consumatorii de carne pentru textura sa fragedă și aroma sa robustă. Măcelarii artizanali folosesc procese de îmbătrânire de secole și, pe măsură ce discuțiile despre îmbătrânirea cărnii de vită se răspândesc, vedem acum magazine alimentare care încearcă să intre în joc.

Bucățile de carne vândute pe os sunt un deliciu pentru un brasaj aromat, iar oasele rămase pot fi folosite pentru supă.

Cu toate acestea, măcelarii menționează că o carne cu os disponibilă în vitrinele de carne ale magazinelor alimentare „tinde să se „acrească“ mai repede decât produsele fără os, în funcție de vârsta cărnii și de modul în care este depozitată.

Unele magazine alimentare de lux comercializează acum ficat, rinichi, sâni dulci și pateuri și terrine făcute în casă, ceea ce poate părea o veste bună pentru aceia dintre noi care iubesc bogăția și funk-ul cărnii de organe. Dar Rosangela Teodoro, proprietara și măcelarul de la Teodora’s Boucherie din Cohasset, Massachusetts, îi încurajează pe cumpărători să ia în considerare vizitarea unui măcelar specializat în aceste bucăți greu de preparat.

Așadar, există câteva tipuri de carne pe care măcelarii nu le cumpără din supermarket și recomandă să procedați la fel.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
25 octombrie 2024
25 octombrie 2024