Prima pagină » Actualitate » Aceste echipe au fost trimise acasă de la Asia Express! Fanii nu se așteptau ca favoriții să părăsească întrecerea

Aceste echipe au fost trimise acasă de la Asia Express! Fanii nu se așteptau ca favoriții să părăsească întrecerea

16 apr. 2024, 09:52,
BZI.ro, în Actualitate

Mai sunt doar două săptămâni de filmări din al șaptelea sezon al competiției, iar câteva echipe au fost trimise acasă de la Asia Express. Obiceiurile ciudate, temperaturile ridicate și diferențele lingvistice sunt doar câteva dintre provocările pe care concurenții trebuie să le depășească în acest sezon.

Aceste echipe au fost trimise acasă de la Asia Express!

Cel de-al șaptelea sezon al reality show-ul Asia Express și-a schimbat locația. Nouă perechi de vedete pășesc pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiurile ciudate, temperaturile ridicate și diferențele lingvistice sunt doar câteva dintre provocările pe care concurenții trebuie să le depășească în acest sezon.

Mai mult, echipa formată din Betty Salam și Cătălin Vișănescu este prima care părăsește competiția și se întoarce în România. Aceștia au fost urmați de Victor Slav și iubita lui, Selina, dar și de echipa formată din Carmen Negoiță și sora sa.

Cei apropiați realuty show-ului susțin că șanse mari de a lua trofeul le au stand-uperii Ioana State și Mane Voicu. Rămâne de văzut cine se va întoarce cu marele premiu acasă.

„Eu mă împiedic și când deschid ușa, iar singurul meu instinct de supraviețuire e să comand două porții de paste că poate nu mă satur cu una. Știu că va fi foarte greu ce ne așteaptă și în același timp sunt cuprinsă de un entuziasm nebun. Eu mă laud că sunt echilibrată, că mă descurc în orice situație, că știu să gestionez situații de criză. Voi avea contextul să-mi demonstrez că nu sunt chiar așa. Îmi va fi dor de familie și prieteni, mai ales de nepoți, de spectacole, de toată echipa mea de la #spitalepublicedinbaniprivati pe care îi las singuri atâta timp. Dar revin victorioasă, le-am promis. Plec în cea mai frumoasă și nebună aventură și vreau să mă lupt cu toate forțele distrându-mă și bucurându-mă de fiecare emoție trăită acolo”, a spus înainte de a pleca în competiție Ioana State.

Ce surprize ne așteaptă în sezonul al șaptelea

Prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor, a plecat la filmările pentru al șaptelea sezon din Asia Express la finalul lunii februarie. Prezentatoarea își ține fanii la curent cu activitățile de pe Drumul Zeilor, postând din când în când imagini pe social media, așa cum a făcut și recent.

„Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante. Love it!”, a scris Irina Fodor în postarea de pe Instagram.

Prezentatoarea TV a recunoscut că lucrurile nu sunt chiar roz în Indonezia. Aceasta a făcut cțteva precizări pe rețelele de socializare, de la fereastra hotelului unde e cazată.

„După cum bănuiesc că ați ghicit deja, suntem în cea de-a treia țară de pe Drumul Zeilor: Indonezia. Am început traseul dintr-o zonă înconjurată de vulcani. S-au schimbat puțin lucrurile în cursă, pentru că aici e un trafic infernal, dar ne adaptăm. Nu o să vă mint, e ușor aglomerat pe străzile din Indonezia… Acum, să vedem cine ajunge pe primul loc la pupitru: eu sau concurenții?”, a precizat Irina Fodor despre cum decurg filmările la Asia Express, emisiune de unde câteva echipe au fost deja trimise acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *