Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » Acesta este un remediu 100% natural foarte bun pentru tratarea ganglionilor limfatici!
Acesta este un remediu 100% natural foarte bun pentru tratarea ganglionilor limfatici!

Acesta este un remediu 100% natural foarte bun pentru tratarea ganglionilor limfatici!

03 mart. 2015, 16:29,
BZI.ro, în Sanatate
a:3:{s:7:"site_id";i:7;s:6:"old_id";i:55309;s:8:"site_url";s:15:"sanatate.bzi.ro";}
Ganglionii limfatici crescuti sunt un fenomen destul de comun. Acestia apar ca urmare a cariilor netratate, a infectiilor netratate, insa exista sanse ca acestia sa fie de fapt un simptom al aparitiei unei tumori canceroase in viitor. 

Ganglionii, reactia organismului la infectii! De ce apar? 

Foarte multe persoane se trezesc deodata cu ganglioni limfatici crescuti in jurul gatului sau la sau subsuoara. In cele mai multe cazuri, teama care are loc in aceasta conditie, dupa vizita la medic, este inlaturata. Din pacate, exista uneori cazuri in care aceasta problema prevesteste aparitia unor probleme mult mai grave. Prin urmare, atunci cand observati o anomalie a glandelor limfatice asigurati-va ca acestea nu sunt de alta natura, printr-un control mai amanuntit.

Limfomul non-Hodgkin. Cauze si simptome 

Urmatorul amestec este extrem de eficient pentru imbunatatirea si stimularea procesului de vindecare a acestor noduli, intrucat este alcatuit din ingrediente 100% naturale. Pentru preparare, aveti nevoie de: frunze de nuc, frunze de vasc, cimbru, coada soricelului. Utilizati parti egale din fiecare planta.

Cand trebuie sa te ingrijoreze ganglionii mariti? 
Se amesteca ierburile si se adauga intr-un ibric plin cu apa. In acest fel veti obtine practic un ceai care va face magia. Luati un tifon si inmuiati-l in acest ceai. Tifonul respectiv trebuie apoi aplicat direct pe nodulul care va deranjeaza. Faceti acest lucru seara, inainte de culcare. Fixati cumva tifonul umezit si pastrati-l la pe locul respectiv pana dimineata. Repetati procesul pana cand nodulul se va retrage.
sursa: secretele.com, Cristian Iacov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *